SAÇ SEVDALISI KIZIM :(

Benim kardeşimde saç kokluyordu yüzüne sürüp öyle uyuyordu
Ne yaptıysak bıraktıramadık gece yatmadan önce yanına uzandırır saçımızın üstüne uzanır döne döne uyurdu :)
Ve şimdi lise 1 e gidiyor hala kendi saçlarıyla oynar uyurken bili düşünürken saçlarını yüzüne götürüp damağını emer
Okulda bile öyle ders dinliyormuş :))
Ne yaptıysak bıraktıramadık yani
İnşallah seninki bırakır

benim kızım hiç ayakta sallanmadı bende gözüne bu küçük ağız mendillerinden örterdim oda onu tutup uyurdu yanına yatardım yada beşiğinde uyurdu k.v pinpirik olduğu için mendil örtmeyip yanına yatınca oda aranınca bir şey tutmak için saçını vermiştir

Kaynananiz gunluk dus aliyordur umarim :kusmuk:

Benim kızım 10 aylık saça asılacağı zaman suratını görmelisiniz..Boyle bir mutluluk yok yani:halay:ses bile çıkarıo..Ayyy die kibar kibar yoluo..Demekki tüm cadılarda var bu alışkanlık..

Merhaba annişler
Benim 2 yaşında cadımı cadı bir kızım var. Kızıma 5 aylıktan beri kv bakıyor ve kızıma saç tutarak uyumaya alıştırdı :cry: ve artık bırakmasını istiyorum çünkü kafamda saç kalmadı istemeden de olsa yoluyor saçlarımı daha öncede bir iki girişimim oldu bu konuda ve diş çıkarma dönemine falan denk geldi o yüzden vazgeçtim ama bebekle falan kandıramadım onların saçına dokunmuyor ıslakken eskiden tiksiniyordu ama gene kokluyordu şimdide durup durup koklayıp mis miss çok güzelmiş diyor bana anneme k.v. yengeme ve 4 yaşındaki kız kuzenine yapıyor bizden başkasına yapmıyor sizce nasıl bir yol izlemeliyim pedagoga falan gitmeli miyiz :KK17::KK17:
Bebekken saçla oynayarak uyurmuşum. Anaokulunda öğretmenim QueenBee sürekli saçlarıyla oynuyor diye şikayet edermiş. Yaşım oldu 23, hala saçla oynayarak uyuyorum. :spor: Uyurken sabaha kadar eşimin saçlarıyla oynuyorum kıyamam sesini çıkarmıyor oda. Ciddi bir problem olduğunu düşünmüyorum öyleysede haberim yok. Seviyorum saçla oynamayı, yaşasın saçla oynamak :rapci:

Angel87 Lütfen alıştrmayın ben ilkbasta önlem alamadım mutlu oluyor diye izin verdim şimdi çok pişmanım benımkıde saçlarını sallayınca fln kahkaha atıyodu

Bebekken saçla oynayarak uyurmuşum. Anaokulunda öğretmenim QueenBee sürekli saçlarıyla oynuyor diye şikayet edermiş. Yaşım oldu 23, hala saçla oynayarak uyuyorum. :spor: Uyurken sabaha kadar eşimin saçlarıyla oynuyorum kıyamam sesini çıkarmıyor oda. Ciddi bir problem olduğunu düşünmüyorum öyleysede haberim yok. Seviyorum saçla oynamayı, yaşasın saçla oynamak :rapci:

Benim elinde benim kafa ma koyar elini öyle uyur oda ilkokula kadar sac koklamiş ama çok rahatsız bi durum karşı taraf için

Back
X