Boyundan dolayı bence , yani uzasın biraz bekle düzelir :)
yoo kesimden değil hep kıvrılır benim.ama düzleştirince dümdüz olur.. normal halinden bahsediyordum ben
cnm makas izinden dolayı da böyle olabiliyo
Annem derdi kisa sac uzama asamasinda kötü görünür, dengesizlesir diye. Hakkaten öyleymis kisacik saclarim uzamaya basladiginda anladim bunu, uclari ayni seninki gibi kivriliyordu. Uzadikca düzeldi. Tek care uzatmak...
ya cnm genele senin saçının boyutundaki saçları ne kadar düzleştirirsen düzleştir kıvrılır o saç illaki uzayacak yani bende çok çektim bunu
arkadaşlar benim saçlarım hafif dalgalı bi saç ve düz saçı çok seviyorum ama düzleştirmiyorum gene de çok fazla.en fazla haftada 1 kez. onun dışında kahküllerimi düzleştiriyorum sadece
sorunum şu düzleştirmeme,kırık felan olmamasına,düzenli kırık almama rağmen saçlarımın uçları havaya kalkıyor. canlı duruyor uçlar kırık filan yok ki burda rüzgardan dağılmış ve kirliydi. ve saçımın yarısı arkadan topluydu . bide siz düşünün artık ilk yıkadığım gün açıkken kabarık,uçları kıvrık.. çok sinirimi bozuyo.
ve bu kendi hali düzgünce tarayarak kuruttum dalga olmasın diye ama uçlar devamlı kıvrışıyo. iyice kuruduktan sonra hepten kıpkıvrışık oluyo.:26:
yok mu bunun bi çaresi ya da benim durumumda olan?? böyle kıvrılınca uzunluğunu bile anlayamıyorum elimde tutup düzeltince 2-3 cm uzunluk fark ediyo resmen çok sinir bozucuilk kestirdiğimde boynumdaydı ve hiç kıvrılmıyodu düzdüz duruyodu acaba omzuma inince mi böyle olduu:26::26::26:
Eki Görüntüle 220304 Eki Görüntüle 220314
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?