Saç Kesim Şekilleri saç uçlarım kıvrılıyor ..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

LatEtiCin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
6.388
6
0
Konya
arkadaşlar benim saçlarım hafif dalgalı bi saç ve düz saçı çok seviyorum ama düzleştirmiyorum gene de çok fazla.en fazla haftada 1 kez. onun dışında kahküllerimi düzleştiriyorum sadece

sorunum şu düzleştirmeme,kırık felan olmamasına,düzenli kırık almama rağmen saçlarımın uçları havaya kalkıyor. canlı duruyor uçlar kırık filan yok ki burda rüzgardan dağılmış ve kirliydi. ve saçımın yarısı arkadan topluydu . bide siz düşünün artık ilk yıkadığım gün açıkken kabarık,uçları kıvrık.. çok sinirimi bozuyo.:19:

ve bu kendi hali düzgünce tarayarak kuruttum dalga olmasın diye ama uçlar devamlı kıvrışıyo. iyice kuruduktan sonra hepten kıpkıvrışık oluyo.:26:

yok mu bunun bi çaresi ya da benim durumumda olan?? böyle kıvrılınca uzunluğunu bile anlayamıyorum elimde tutup düzeltince 2-3 cm uzunluk fark ediyo resmen çok sinir bozucu:50: ilk kestirdiğimde boynumdaydı ve hiç kıvrılmıyodu düzdüz duruyodu acaba omzuma inince mi böyle olduu:26::26::26:

$DSC07776.webp $DSC07796.webp

Son düzenleme:
kimse buna bi cevap yazmadı ben de forumda bi arkadaşa sordum sağolsun cevap verdi..

saçlar omuz hizasında ve uçları kıvrık,uzadıkça kıvamını bulurmuş.. yani dalgalı olduğundan kıvrılıyo ve ben de düzleştirip zarar vermek istemediğimden uzayana kadar böyle olucak artık..

eğer saçları benim gibi kıvrılanlar varsa o yüzden bunu yazmak istedim.. çünkü boyun hizamdayken kıvrılmıyodu sanırım omuzlara yaklaşınca şekil almaya başladı ve toplanıyo.. e artık uzamasını beklemem gerekiyo. böyle olanlar varsa umzarım yardımcı olmuşumdur

aynı sey bende de var canım saçlarım röfleden yandıktan sonra benım saçlarım fön düüzleştirici tutmaz oldu neden anlayamadım önceden de saçlarım omuzlarımdaydı hiç kıvrılmazdı şimdi aynı yerde kıvrılıyor bunun nedeni saçlarımın kesimi canım ben anladm artık saçlarımın kesimi yanlış oldugu için kıvrılıyor uustura ile kesim de kırılmıyor saçlar bunu biliyorm bakalım uzasın aynı şekilde kıvrılacak mı bakalım:D

benım saclarım ole bı yandıkı sımdıde uzatmaya calsıyorum gorsen aglarsın. sacların saglıklı gorunuyoo. duzlestırıcıde tutyomus. hergun duzleştırmekten sıkıldıysan vaya duzlestırıc kırıyoo dıosan gıt bı bırezılya fonu yaptır uclarına . olsun bıtsın . saclarını kıymetını bıl kucucuk seylerı kendıne dert etme. sevgılırrr

Annem derdi kisa sac uzama asamasinda kötü görünür, dengesizlesir diye. Hakkaten öyleymis kisacik saclarim uzamaya basladiginda anladim bunu, uclari ayni seninki gibi kivriliyordu. Uzadikca düzeldi. Tek care uzatmak...

Annem derdi kisa sac uzama asamasinda kötü görünür, dengesizlesir diye. Hakkaten öyleymis kisacik saclarim uzamaya basladiginda anladim bunu, uclari ayni seninki gibi kivriliyordu. Uzadikca düzeldi. Tek care uzatmak...

evet cnm yavaştan düzene girdi artık bakalımm

ya cnm genele senin saçının boyutundaki saçları ne kadar düzleştirirsen düzleştir kıvrılır o saç illaki uzayacak yani bende çok çektim bunu :(

benmkiler hiç belli olmuyo kimi zaman dışa kıvrılıyo seninkiler gibi kimi zaman içe anlayamadm:S bıraktm kendi haline..

arkadaşlar benim saçlarım hafif dalgalı bi saç ve düz saçı çok seviyorum ama düzleştirmiyorum gene de çok fazla.en fazla haftada 1 kez. onun dışında kahküllerimi düzleştiriyorum sadece

sorunum şu düzleştirmeme,kırık felan olmamasına,düzenli kırık almama rağmen saçlarımın uçları havaya kalkıyor. canlı duruyor uçlar kırık filan yok ki burda rüzgardan dağılmış ve kirliydi. ve saçımın yarısı arkadan topluydu . bide siz düşünün artık ilk yıkadığım gün açıkken kabarık,uçları kıvrık.. çok sinirimi bozuyo.:19:

ve bu kendi hali düzgünce tarayarak kuruttum dalga olmasın diye ama uçlar devamlı kıvrışıyo. iyice kuruduktan sonra hepten kıpkıvrışık oluyo.:26:

yok mu bunun bi çaresi ya da benim durumumda olan?? böyle kıvrılınca uzunluğunu bile anlayamıyorum elimde tutup düzeltince 2-3 cm uzunluk fark ediyo resmen çok sinir bozucu:50: ilk kestirdiğimde boynumdaydı ve hiç kıvrılmıyodu düzdüz duruyodu acaba omzuma inince mi böyle olduu:26::26::26:

Eki Görüntüle 220304 Eki Görüntüle 220314

canım saçların gayet hoş duruyo kıvrılması kötü birşey mi ki anlamadım.bende de aynen böyle oluyo ve bu hem benim hem de arkadaşlarımın hoşuna gidiyo. bence sen de saçınla barış. bu senin saçının karakteristiği. seni sen yapan bir özellik.

canım sacının hizasından kaynaklanıyor o benim saçlarım dümdüz pırasa gibi ama o hizada benimkilerde öyle oluyor içe doğru fön çekersen geçici çözüm olabilir ya da biraz uzayana kadar toplayarak kullan.

Back
X