Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç uzatan entele otunu kullanan arkadaşlar burdayız....

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Zuhal_zu

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
27
1
286
Ankara
arkadaşlar forumda 2007 yılında açılmış bi konuya yani enteleyle yeni tanıştım.ayda 4-5 cm uzatan bu bitkiyi kulanan arkadaşlar bilgilerinizi bekliorum.bugün 4. kullanışım varmı başka kullanan

Son düzenleme:
Canim icildgi zaman zehirli,forumda daha once eldivenle kullanin demislerdi ama ben eldivende kullanmiorum hicbisey yapmio bugun 7.yi yapicam saclari cok yumusatip parlatio

yaklaşık 1 aydır yazmamışsın merak ettim saçların ne kadar uzadı ?ben de kullanıyorum bir haftadır 3 kere yaptım ama hiç bir fark yok....daha önce turpsuyu ve sinameki de denedım sinamekiyi hala kullanıyorum ama saçıma pek bi etkisi olmadı 2 ayda sadece 3 santim uzamış sadece sarımsak yağı ve şampuana konan sarımsak saçımdaki kopmaları azalttı ..önerileri olan arkadaşları bekliyorum

ben entelenin spreyini kullanıyorum ve çok memnunum.çok hızlı uzuyor,ayrıca hint yağıda sürüyorum
ama dün kuaföre gittim kırıklarını aldırtmak için upuzun saçlarım omuzlarımda kaldı
neden acaba bu kuaförler bizim istediğimiz gibi değilde kendi bildikleri gibi saç keserler bilmiyorum.bir yılda zorla uzattığım saçlarım gitti sinirden sabah kadar uyuyamadım

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar ben sitede yeniyim öncelikle belirtmek isterimki paylaşımlarınız çok güzel denemeye başladım ancak kaç tane aktara gittiysem entele otu satışı yasaklandı zehirlidir o kullanmayın sakın diyor ama saç uzattığı konusunda çok methini duydum sizler hala bulabiliyormusun enteleyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…