Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatan Muhteşem Formül

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

geronimo

Ziyaretçi
Malzemeler:

1 çay bardağı kemik iliği

1 kahve fincanı hakiki zeytinyağı

1 adet Bepanthen ampul

Yarım şişe badem yağı

1 adet günlük yumurta

Hazırlanışı:

“Kemik iliği mi? Bu da ne?” dediğinizi duyar gibiyim. Kasaba giderek yaklaşık iki parça kemikten iliğini çıkarttırıp alın. Eve geldiğinizde su dolu bir tencerenin içine, başka bir kap içerisinde iliği koyarak eritin. Aksi takdirde suya karışır. Yağ konumuna geldikten sonra ateşten alın. Diğer bütün malzemelerle birlikte harmanlayın.

Uygulanışı:

Karıştırdığınız bütün malzemeleri saç diplerinize masaj yaparak yedirin. Dipten uca doğru tarayın. Tüm malzemeyi saçınıza sürdükten sonra iyice karıştırın. Yalnız sevgilinizle buluşacağınız ya da eve misafir geleceği zaman yapmaktan sakının.

İlk ay haftada bir, ikinci ay iki haftada bir, üçüncü ay ise ayda bir kere uygulamanız yeterli. Bu işlem sonrasında gördüklerinize inanamaycaksınız. Bizden söylemesi...

arkadaşlar bu yazıyı okudum ve sizinlede paylaşmak istedimopuyorumnanaktanhihoyyyt

suna dumankayanın ilik tarifi gibi.içine hindistancevizi konuluyordu..
kendi sitesinde sığır iliği ileilgili yorumları okumuştum herkes memnun kalmış..

Valla canım ben olduğu gibi aldım mantıklı geldi bide:) deneyeceğim en yakın zamanda da iişte şu iliği nasıl isteyecem bilmiyorum:D

Bende okudum az önce nette =) denemekte fayda var sonucuna inanamıycaksınız falan diyo baya eminler =) ama saçta beklicek mi ne kadar beklicek onların açıklamasını yapmamışlar akannehir

Evet belirmemişler ne kadar kalacağını ama bence normal bir maske kadar bekletebiliriz:) 3 saat falan yeter heralde:bbo:

kizlar sonuclari yazin ben burda zor bulurum iligi malum gurbet

yaaa sırf sac uzatma ugruna ne duysam yapar hale geldim.. ama bunu yapmaycam yaaa ilik falan hiç ugrasamam turplu su zeytinyagı falan tamam da ilik ilk defa duyuyorum.öle herseyde sürülmez ki :hulya:

mrb arkadaşlar tarifinizi gördüm ve hiç biriniz uygulamamış ben yaklaşık iki ay önce nette gördüm hemen kasaptan aldım ama kemiği kırıp veriyor sen kendin iliği çıkarıyorsun biraz zahmetli ama değer ikinci ayın sonundayım ben bu hafta pazar da yapacam sonra ayda bir kez artık ve saçım çok güzel uzuyor daha önce truplu su yapmıştım ama bu daha çok etkili hem saçım gürleşti hem parlıyor ve daha bakımlı görünüyor ve inanılmaz çabuk uzuyor uğraşmaya değer biraz kokusu var sadece ama onuda yıkadıktan sonra saçının uzun halini düşünüyorum ve kokuyu duymamaya çalışıyorum bence değer

sacımda okadar cok maske uyguladımkı bu zamana kadar artık neyı yapcamı sasırıom bendeee:D

biz yaptık hiç faydası yok..ayrıca o ilik iğrenççççç birşey ıyyyy..yine o görüntüsü geldi aklıma:1shok:

Bu kemik iliğini kemikten nasıl çıkarıcaz yahu kemiiği aldım öylece duruyor sempatiksalakcinni nasıl çıkartıcam nasıl uygulucam yardım plsss olumunekankayizsmile

YAF o kadar çok tarif varki sitede..deneye deneye allah korusun kafamızda saç kalmayacak...ALLAH BU BAŞIMIZDAKİLERİ EKSİK ETMESİN inşallahhhh...

Back
X