Mrb kizlar.sac uzatma konusunda yaklasik 1 yildir deney yapiyorum.saclarimi kisacik kestirdikten sonraki malum pismanlik beni deney yapmaya itti.sac uzatmak icin ilk deneyim,internette ballandira ballandira anlatilan bemix ampullu deneydi.internette yazilanlar o kadar gaza getirdiki beni 3 gune bir hicc aksatmadan uyguladim..sinameke bemix sampuan karisimi resssmen sacmalik olan ve 1 ayimi bosyere ayirdigim,ellerime tutam tutam saclarimin gelmesiyle sonuclanan salak deneyy...cok kizginim bunun reklamini yapanlara 1 ay boyunca hastane gibi kokarak gezdigim yanima kaldi 1 mm bile uzatmadi.neyyyse ,ikinci deneyim restorex sampuan.ben bu sampuanin kokusunu ve yumusaklik vermesini sevdigimden 8 aydan fazla kullandim.hatta bu sampuandan oyle umutluydumki kullanmaya baslamadan 1 gun once saclarimi boyattim.sırf kokten olcmek icin...hic kestirmedim ve 8 ay sonra dipten cikani ölctum.8 ayda 9,5 cm bir uzama.yani o kadar reklama o kadar abartmaya gore igggrenc bir sonuc.kusura bakmayin ama ben bu urunlerin reklamini yapanlara artik dolandirici gozuyle bakmaya basladim...gelelim bugun elime gecen siparisime.eose yavas uzayan saclar icin sampuani deniycem bu defa.bunu da bi 3,4 ay kullanmayi dusunuyorum.sonucu yazicam size.umarimmmm umarim bu kez hayal kirikligina ugramam...gorusmek uzere...haa bu arada, saclarimi dipten gelen kendi rengine gore olctum.tam 6 cm.benim saclarim ayda bir,bir bucuk cm uzar.bu da demek oluyor ki ürün fayda ederse 3 ay sonra 4,5 cm den fazla bi uzama olmasi lazim.iste o zaman size urunu tavsiye edebilirim.aksi halde kimsenin bu dolandiricilara,firmalara para kaptirmasini istemiyorummm
Son düzenleme: