Saç Uzatma Yöntemleri sac uzatma hakkinda tecrubem

beratti

Nirvana
Pro Üye
27 Haziran 2007
3.061
5.224
773
Merhaba arkadaslar , buradaki sac uzatma islemlerini hemen hemen hepsini denedim.Bu sayede ayda 2 cm lik bir uzama olmustu simdiye kadar.Bunlar(otlar, yaglar, sac icin vitaminler)hepsini 4 ay once durdum. Kendi haline biraktim bu arada regime girdigim icin gunde 3 litre su iciyordum iki aydir saclarim iki haftada 2 cm uzuyor sanirim bunu bolca su icmeme borcluyum nerdeyse eminim sanirim cok ise yariyor sizlerde deneyin

ben de çok su içiyorum cnm ,demek az su içsem,hiç uzanmayacak saçlarım:14: (ama hep uçlarından kestirdiğim için ,uzun olmasını beklemem saçma olur dimi:17::1: )

Son düzenleme:
Canim benim uclarimdan sik sik aldirmama gerek kalmiyor tararken uclarindan kiriliyor ben uzatmaya calisirken alttan ne kadar dikkat etsemde kirildigi icin genelde uzun zaman ayni boy da kaliyor))

demek ki sendeki uzamama durumu buna bağlıymış,eksiklik giderilince hızlanmış uzama.

ama ben zaten çok s içiyorum,bu konuda eksikliğim yok yani. daha da fazla içsem bana yaramaz sonuç olarak.

Haklisin bana yarayan baskasina yaramiyabilir uclarinin kirilmasini da onliyebilsem sanirim istedigim uzunluga getirebilecegim saclarimi

Haklisin bana yarayan baskasina yaramiyabilir uclarinin kirilmasini da onliyebilsem sanirim istedigim uzunluga getirebilecegim saclarimi

tesadüf girdim buraya ama bende fikrimi sunmak istiyorum
ben normalde çok su içen biriyim
1 damacanayı 2 günde bitiriyorum nerdeyse
gece yatarken yanıma şişeyle su koyarım gece yarısı bitmiş olur kalkar yenisini getiririm
ayrıca bir konuda benim saçlarım gerçekten çok çabuk uzar ofisteki arkadaşlar bile takılır bazen
'' yaa niye senin saçların çabuk uzuyor'' diye
bende hiç bu konuya eğilmedim şimdi bunu duyunca şaşırdım

belkide benim saçlarımda bundan dolayı çabuk uzuyordur bilemiyorum

Bne bu aralar su içmeyi azaltmıştım saçımın uzamasıda çok yavaşlamıştı demekki bunla bir alakası var sağol bilgilendirdiğin için canım:40:

Suyla alakasi var midir bilemiyorum mineral etki eder mi hic bilemiyorum ama siyah turp kürü der susarim ben

Back
X