Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma sürecim başladı.

Kafayi eğmiş sn canım belli değil düzenli yapmadın için pek uzama yok ama güçlü saçların var maşallah

evet bugün çektim alttaki 2 fotoğrafı ve uzama görülüyor açıkça. daha önce uzamayı fark edememiştim ama artık belli oluyor. 1 ayı biraz geçti başlayalı :))

bende pek fark goremedim..biraz daha zaman lazim sanirim..her sacin yapisi farklidir..uc ay sonra farki net goruruz insallah...

neyse benim görmem yeter sanırım :) tanıdıklarım da uzadığını söylüyorlar artık.

10 cm uzamış yazmıcaksanız yazmayın der gibisin :))) 1-1.5 cm uzamış zaten oda aylık uzama miktarı normal bir saçın. sabırlı ol uzar saçların kaliteli görünüyor.

10 cm uzamış yazmıcaksanız yazmayın der gibisin :))) 1-1.5 cm uzamış zaten oda aylık uzama miktarı normal bir saçın. sabırlı ol uzar saçların kaliteli görünüyor.

en çok 3 cm uzar ki o kadar uzadı zaten :)
herkes fikrini yazabilir. ben görüyorum farkı göremeyen de göremediğini söyler tabii ki bunda bi kötülük yok :)
insan en iyi kendisi anlar. ben de insanları uzayınca fotoğraf koymak suretiyle motive etmek istedim.
yoksa insanlar bana gaz versinler diye değil. ben gaz vereyim diye. belki birileri görür yapmaya karar verir, iyi sonuç alır mutlu olur diye. yoksa çok da umursamıyorum. şuan memnunum. zamanla nasılsa uzar hiçbir şey yapmasam da.

Aslında önden değilde arkadan daha iyi görürsün bir de hep aynı kıyafeti giy ki sonucu gör,mesela pembeli kareli kolay ölçmeni sağlar. Burada hep paylaşırsan eminim ilham olur çünkü saçların gayet sağlıklı ve bakımlardan kısa sürede sonuç alırsın altı ay sonra ciddi uzama olur belin civarında olur tahminim.kolay gelsinn.

Canım uzamış bence de aylik uzamaya göre, bu arada saçların çok çok sağlıklı görünüyor arkadan cekersen saçlarını daha iyi anlayabilirsiniz, ama boyle de anlaşılıyor tabi mesela ben en başta sinameki yapmıştım uzatmıştı ama çok kurumustu saçlarım saçını nemlendirmeyi unutma hayırlı olsun topigin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…