- Konu Sahibi KilicBaligi
-
Sağol Canım. :) Şimdi baktım ama bana indirimli gibi gelmedi,sanki fiyatlar aynı gibi hatta kargo parası eklenince fazla gibikızçeler trendyolda saç bakım zamanı diye bir kampanyada birçok ürün indirimde bilginize
benim gözüme ilk takılan milkshake nin köpüğü :) 36 tl ye almıştım 19 tl şuan :)Sağol Canım. :) Şimdi baktım ama bana indirimli gibi gelmedi,sanki fiyatlar aynı gibi hatta kargo parası eklenince fazla gibi
Himalaya dökülme karşıtı proteinli demişti makyaj temizleyiciyi hatırlamadımGünaydın kızlar
KilicBaligi yağı saçtan arındırmak için şampuan ve yüzü makyajdan/kirden arındırmak için köpük önermiştin; onların tam adını yazabilir misin birer tane edineyim. Markası himalayaydı ama çok çeşit var,yanlış almayayım.
Bir de annem ve kardeşim market şampuanı kullanıyor onlara da bundan alacağım,saç tipleri normal; kurutmaz değil mi?
Aynı şekilde benim de cilt tipim normalÇok kuru veya çok yağlı değil,sivilce vb.sorun yok sadece arındırsın istiyorum.O köpük yan etki yapar mı?
işte bu da benim zavallı saçlarım,
inşallah uzadığını da görürüm :)
yan etki yapacağını sanmıyorum ben de kullanıyorum canım hem jelini hem köpüğünü, köpüğünün kullanımı ayrıca daha kolay. neden her ikisini kullanıyorsun ohalde diye soracak olursan eğer, doğal süngerim var yuvarlak ped şeklinde, jelini banyoda üzerine sürüp yüzüme peeling etkisi yapıyorum. bunu köpükle yapmak olmuyor hemen akıp gidiyor.Günaydın kızlar
KilicBaligi yağı saçtan arındırmak için şampuan ve yüzü makyajdan/kirden arındırmak için köpük önermiştin; onların tam adını yazabilir misin birer tane edineyim. Markası himalayaydı ama çok çeşit var,yanlış almayayım.
Bir de annem ve kardeşim market şampuanı kullanıyor onlara da bundan alacağım,saç tipleri normal; kurutmaz değil mi?
Aynı şekilde benim de cilt tipim normalÇok kuru veya çok yağlı değil,sivilce vb.sorun yok sadece arındırsın istiyorum.O köpük yan etki yapar mı?
niye zavallı olsun iyi görünüyor ki.
hiç sağlıksız görünmüyor, sen bu bakımları düzenli yaptığın sürece nem de kazanacak oh misss
Gayet sağlıklı duruyor benceişte bu da benim zavallı saçlarım,
inşallah uzadığını da görürüm :)
Ay bahsettiğin şampuan himalaya mı ?yan etki yapacağını sanmıyorum ben de kullanıyorum canım hem jelini hem köpüğünü, köpüğünün kullanımı ayrıca daha kolay. neden her ikisini kullanıyorsun ohalde diye soracak olursan eğer, doğal süngerim var yuvarlak ped şeklinde, jelini banyoda üzerine sürüp yüzüme peeling etkisi yapıyorum. bunu köpükle yapmak olmuyor hemen akıp gidiyor.
rahatlıkla kullanabilirsin kuruluk asla yapmadı bende.
şampuana gelince, zorda olduğum zaman zorla kullanıyorumkılıcın dediği gibi yeri geliyor kazak yıkıyorum
evet canım. yorumumdan etkilenme kullanıyorsan kullan herkeste aynı etki olmuyor :) ben sevmiyorum o şampuanı ama zorda kalınca sls yok diye kullanıyorum. kepeklendim hayatımda ilk defa.Gayet sağlıklı duruyor bence
Ay bahsettiğin şampuan himalaya mı ?
evet canım. yorumumdan etkilenme kullanıyorsan kullan herkeste aynı etki olmuyor :) ben sevmiyorum o şampuanı ama zorda kalınca sls yok diye kullanıyorum. kepeklendim hayatımda ilk defa.
mesela bak T trinity34 alfaparf kullanmış ve saçları ne hoş duruyor, bense aksine hiç hiççç sevmem alfaparfı. Düzleştirme namına işe yaramadığı gibi bakım yaptığı konusunda endişelerim var :)))
sen kullan yani, bünyeler farklı tepkiler de farklı olur
kılıç der ya hep işe yaramıyorsa atmayın elbet kullanılacak bir yer bulunur diye, o hesap. Yoksa kızcağız şampuanı kötülemiyor asla, bu anlaşılmasın hemmmen düzeltivereyim
KilicBaligi kendi sevmediğini kimseye önermez
Uzun uzun anlattırdım yordum seni kusura bakma. Bu akşam ilk defa deneyeceğim bende. Bakalım inş ben memnun kalırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?