- 10 Ağustos 2010
- 421
- 95
- 318
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
Ohoooo 21 saatDiplere hiç sürmedim.
Akşam şampuanlamayım o zaman dediğin gibi. Söz dinleyim
Akşam sonuçları yazmaya fırsatım olur mu bilmiyorum ama yazamazsam pazar akşamı yazarım artık.Ohoooo 21 saat
Ben kendim de kullandığımdan yorum yaptım canım.
Ben uyumadan önce sürüyorum. Kafamı sarıp bi beş dakka fön tutup uyuyorum. Sabah uyandığımda da hala ıslak olmuş oluyo, kapalı kaldığından kurumuyor...ve şampuansız bir şekilde ılık su ile yaklaşık 10 dakka duruluyorum ve kendi halinde kuruyo. İşte bu kadar
Emin ol etkisini seveceksin..
Kızların kastı buydu sanırım neyin kime nasıl geleceğini bilemiyoruz diye. Memnun olmana sevindim :)Dün gece dax ve hindistan cevizini sürdüm. Bu sabah da yıkadım ama çok ilginç bişey oldu. Belki hadi ordan diyeceksiniz ama 10 TLlik Himalaya şampuan,benim saçımı pureologyden de davinesten de daha yumuşak,daha uysal,daha düz yaptı
Vallahi elimi saçımdan alamıyorum,çok güzel görünüyor bugün gözümeKızların kastı buydu sanırım neyin kime nasıl geleceğini bilemiyoruz diye. Memnun olmana sevindim :)
Gözün aydın canım ben daha şampuanı arıyorum:)Vallahi elimi saçımdan alamıyorum,çok güzel görünüyor bugün gözümeİlerde kepek ya da sertleşme yapmazsa tuttum ben bunu.
Sevindim senin adina birine iyi hekneyen bak digerine nasil iyi geliyor bendeki parlaklik seysinden olan standart benim icin eksiside yok,artisida bir sonrakinde degistircem bakalim kepek karsiti olandan deneyeyim zaten arindirma amacli kullanıyorumVallahi elimi saçımdan alamıyorum,çok güzel görünüyor bugün gözümeİlerde kepek ya da sertleşme yapmazsa tuttum ben bunu.
Kılıç galiba dökülme karşıtı proteinli demişti,ben yanlış almışım.Dkülmeye dair bir ibare yazmıyordu, üzerinde protein yazana direk atlamışımSevindim senin adina birine iyi hekneyen bak digerine nasil iyi geliyor bendeki parlaklik seysinden olan standart benim icin eksiside yok,artisida bir sonrakinde degistircem bakalim kepek karsiti olandan deneyeyim zaten arindirma amacli kullanıyorum
Gratiste var canımGözün aydın canım ben daha şampuanı arıyorum:)
Hah oydu demiKılıç galiba dökülme karşıtı proteinli demişti,ben yanlış almışım.Dkülmeye dair bir ibare yazmıyordu, üzerinde protein yazana direk atlamışımNeyse artık,zaten bu yedek
Gratis daha buralara uğramadı canımGratiste var canım
Hepberaber canım benimitiraf ediyorum bi aydır bakımları sarkita sarkita yapiyordum. grup kurulduğundan beri vicdan yapmamak için herşeyimi bakıma göre ayarlamaya başladım
saçlar sayende uzicakk kılıçbaligiii
Dün gece dax ve hindistan cevizini sürdüm. Bu sabah da yıkadım ama çok ilginç bişey oldu. Belki hadi ordan diyeceksiniz ama 10 TLlik Himalaya şampuan,benim saçımı pureologyden de davinesten de daha yumuşak,daha uysal,daha düz yaptı
Günaydın.
Cumartesi bakım yapamayacağım için dün akşam yaptım.
Himalaya yıkarken çok ffena kokuyor diye baygınlık geçirecektim. Köpüğü arındırınca saçımı kokladım güzel koku bırakmış. Saçıma etkisini bilmiyorum. Bu akşam anlayacağım.
Saçımın havluyla ıslaklığını aldıktan sonra selective ammino keratini bolca sürdüm. Taradım. Ilık havluya sardım. Yatcağım vakit baktım saçım hala nemli durulayasım gelmedi sabah durularım dedim. Yastığa havlu serdim uyudum.
Sabah işe geç kalmış bi şekilde uyandım. Aynaya baktım. Panik içindeyim saçımı da yıkamam gerekcek düşünceleriyle.
Ama saçımda yağlı bir görüntü yok
Selective sürülmüş hali ile saçlar biraz sert duruyor evet ama yağlı görünmüyor kesinlikle. Ördüm gayet normal duruyor saçlarım işe böyle geldim
Utanmalıyım sanırım kendimden.
saçıma dokunuyorum hala yağ yok.
Selective de baya bol sürdüm halbuki.
Benim saçlarım ciddi sıkıntılı sanırım
Aşırı muz kokusu dışında gayet normal gözüküyorum.
Akşam eve geçince yıkayacağım artık o zaman selective nin de himalayanında etkisini anlamış olacağım.
Şimdi yine soruyorum sayın yetkililer. Ben dün akşam da hatalı bir işlem mi yapmış oldum?
Evet yahu, azı karar çoğu zarar.Yaptığın işlem yanlış değil ama toplam kaç saat durmuş olacak saçında ? Bence maksimum 8 saat kalmalı saçında. Durulanan her maske için geçerli bu.
Hem tatlım ayrıca Selective yağ maskesi değil ki yağlı bir his bırakmaması normal. Diplerine sürme bu maskeyi ve iyi durula (şampuansız)
Bi de sen de benim gibi bol bol sürme kızzz hemen bitiverdi benimki
O muz kokusunu çok seviyorum....
Niyetim 7-8 saat tutmaktı ama işte planladığım gibi olmadı bakalım akşamı iple çekeceğim. Birdaha böyle uzun tutmam. Akşam yıkayana kadar 21 saat falan olmuş olacak
Vallahi elimi saçımdan alamıyorum,çok güzel görünüyor bugün gözümeİlerde kepek ya da sertleşme yapmazsa tuttum ben bunu.
Sevindim senin adina birine iyi hekneyen bak digerine nasil iyi geliyor bendeki parlaklik seysinden olan standart benim icin eksiside yok,artisida bir sonrakinde degistircem bakalim kepek karsiti olandan deneyeyim zaten arindirma amacli kullanıyorum
Kılıç galiba dökülme karşıtı proteinli demişti,ben yanlış almışım.Dkülmeye dair bir ibare yazmıyordu, üzerinde protein yazana direk atlamışımNeyse artık,zaten bu yedek
Tahlil sonuçlarımı aldım. Bende düşük olanlar demir, hemoglobin,magnezyum, çinko
b vit, d vit ve folik asitmiş, ve troitim çalışmıyormuş. Acaba eksik olmayan ne var diyesim geldi
A vitaminini merak ediyordum ama bakılmamış sanırım.Sonucu annem aldı o görüştü doktorla sorma şansım olmadı.
HARDAL KURU 2:
2 yemek kasigi hardalin icine
1 yemek kasigi mayonez
1 yemek kasigi tatli bsdem yagi
1 yemek kasigi susam yagi ekledim
2 yemek kasigi ilik,suyuda ekleyip karıştırdıktan sobra fircayla diplere surdum boylara birsey uygulamadim 45 dk 1 saat sonra yikarim
Kacak var kizlar yakalayin
Ben yarın yapacağım hardalı veya Pazar günü... Bak görüyor musun, günleri takımlara ayırıp sonra bakım günlerine riayet etmiyorum
Kacak var kizlar yakalayinyalniz birsey diyimmi itfaiyeyi cagircam kafa derim alev almis durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?