Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma yöntemlerim

Civciv2015

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
4
0
1
37
Benim saclarim platin sarisi yani nerdeyse beyaz sari.. son boyamada bir hata yaptim malesef.. normalde sirf diplerimi boyardim bu sefer boyayi komple sürünce saclarim koptu ve döküldü yani bi tutamlik sac kalmadi saclarim sirtimdayken omzumdan bitaz daha uzun hizasina geldi. Simdi yeni sac uzatma ve bakim metodlari arasdirdim 2 gündür uyguluyorum sanki saclarim daha canli ve yumusak oldu.. amacim trkrardan uzatmak..
Yaptim yöntemleri paylasiyorum
1: inversion methodu herhangi bi bagdem zeytin yada hindistancevizi yagiyini ayda 1 kere 7 gün boyunca isitip aksamlari önce sac diplerime sonra uzlarina sürüp yayiyorum ve 4 dk kafami asaya dikip masaj uyguluyorum öylece yatip sabah yikiyorum. Ayda 2 ile 4 cm sac uzatiyo cok denenilen bir uygulama.
2: kirmizi biber ile zeytin yagini karisdirip macun kivamina getirip önxe sac diplerime sonra uclarina sürüyorum bunuda yarim sat kafanizda durdurmaniz gerekli bunu öylenleri yapiorum. Sac diplerini uyardigi yazdigindan onuda deniyorum.
3: karanfil suyu ile her sacimi yikadikdan sonra komple sacima sürüyorum. Bunuda bir kaynamis suyu 1 su bardagina 15 tane karanfil atip 24 sat bekledikden snr karanfili cikartip bunu hergün sacima spray ile sikiyorum.
4: sirke suyu ile her yikamadan snr duruluyorum 1 litre suya 1 su bardagi elma sirkesi koyup ilik suyla duruluyorum bu koku yapiosa eger karanfil suyuni sikdiginizda kafaniza kokusunu aliyor.
5: sogan kürü haftada 3 kez bir teencere ye 1 ortadan kesilmis sogani koyup üstüne suyunu koyup kaynatiyorum. Ama su sogani gecmicek. Bu su sogunca sacimi onunla masaj yaparak yarim sat bekletiyorum ve yikiyorum normal su ile.
Bunlari simdi sürekli deniycen bakalim ne kdr fayda edicek maf olmus saclarima insallah cbk uzar sonuclari sizlerle paylasicam. Sizinde denenmis önerileriniz varsa uygulamak isterim
Bu uygulamalar ayda 4 cm sat uzatiyomus

Fikir vericek olan yokmu

Şampuanına
Argan yağı
Badem yağı
Çam yağı ekle..
Sinemakiyi uygula.
Turplu suda canlılık katıyor..
Şimdi havalar soğuk olucak.
Dışarı çıkarken el kremini eline iyice sür sonra o ince tabakayla saçlarına sür..
Buda koruyor :)

Cok tsk ederim cnm ☺ sinemaki yapamam herakde cünki o malzemeleri burda zor bulurum ben avusturyada oldugumdsn :/

Canım saçlarını yorma dikkat et dokulmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…