• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatma

Çörek otu yağı saçı mi uzatiyo cnm nasl kullandn

Can'ım Meraba çörek otu yağını direkt saçıma sürmüştüm. Aman allahım nasıl nasıl kötü bir koku ve sabaha kadar beklettim . Az kalsın ölücektim :)) bişey farketti mi dersen açıkçası hayır emin ol sadece zeytin yağı bu konuda çok daha iyi.

Can'ım Meraba çörek otu yağını direkt saçıma sürmüştüm. Aman allahım nasıl nasıl kötü bir koku ve sabaha kadar beklettim . Az kalsın ölücektim :)) bişey farketti mi dersen açıkçası hayır emin ol sadece zeytin yağı bu konuda çok daha iyi.
Hadi ya okadar uğraşmaşın okudum peki zeytinyağı uzatyomu gurlestiryomu bide benim saçım seyrek onun içn ne yapsam diye düşünüyorum:)

Valla benim saçımı tek gürleştiren şey boyamamak oldu. Eskiden çok gür saçlarım vardı röfle boya ipince yapmıştı. Sadece ilk yıkadığım gün düzgün saçlarım oluyordu akşama sönüyorlardı. O kadar beebattı. Doğuştan seyrekse napılır bilmiyorum ama eğer sonradan oldu ise boyayı bırakıp zeytinyağı ile masaj yapıp uçlara iyice yedirip bekletmeni öneririm

Valla benim saçımı tek gürleştiren şey boyamamak oldu. Eskiden çok gür saçlarım vardı röfle boya ipince yapmıştı. Sadece ilk yıkadığım gün düzgün saçlarım oluyordu akşama sönüyorlardı. O kadar beebattı. Doğuştan seyrekse napılır bilmiyorum ama eğer sonradan oldu ise boyayı bırakıp zeytinyağı ile masaj yapıp uçlara iyice yedirip bekletmeni öneririm
Malesf doğuştan seyrek ya :) boya cok yapmadım zatn saçıma en fazla 4 5 kere boyamisimdir

Saçımı yıkadım 2 saat dax ve zeytinyağı karışımı ile beklettim günlük bakımım bitmiş oldu

Genel olarak saç diplerime masaj yapıyorum uzatır mı bilmem ama çok tatlı bir uyku geliyo

IMG_2864.webp
Uzamış mo02.10.2016

Saçıma yumurtanın sarısını ve zeytinyağı sürdüm. Daha önce beyazını sürmüştüm acayip kurutmuştu o yüzden sarısını kullanıyorum Artık . Bu gün ilk defa yaptım. Duruma göre gelişmeleri yazarım

Yumurta sarısı ve zeytin yağını 3 saat kafamda tuttum daha az koksun diye yılang yağı koydum içine . Önce ılık su ile yıkadım yumuşacık oldu ve parladı . Hc yağı da favorilerim arasındaydı o bitmesin diye bunu da yapıcam çok memnun kaldım

Pazar günü de yumurta yaptım birde Hindistan cevizi yağı aldım duştan sonra uçlara sürdüm. Gayet memnun kaldım zaten saçlarım kuru olduğu için iyi bile geldi

Bu akşam da üşenmezsem dax ile yağ bakımı yapıcam hazır kış ayındayken kışı değerlendireyim birde hardal aldım onu artık yarına yaparım. Kışın toplayıp çıkıyorum hafif yağlı kalsa bile pek problem olmuyor

Saçımın diplere dax ile karıştırdığım ıvır zıvır yağları sürdüm çok enteresan şekilde avuç avuç saçım döküldü benim saçım uzun zamandır dökülmüyordu acayip şaşırdım

Saçımın diplere dax ile karıştırdığım ıvır zıvır yağları sürdüm çok enteresan şekilde avuç avuç saçım döküldü benim saçım uzun zamandır dökülmüyordu acayip şaşırdım
Benimde saç uçlarımı avuç avuç döküyor dax

Dimi ya ? Aybus sen priorin tablet de mi aldın? Ben hala biotin yutuyorum ama niye ise Bi işe yaramıyormuş gibi geliyor

Dimi ya ? Aybus sen priorin tablet de mi aldın? Ben hala biotin yutuyorum ama niye ise Bi işe yaramıyormuş gibi geliyor
Bana da işe yaramadı valla :( şimdi priorin tablet ve şampuan aldım inşallah o işe yarar :) sabah 2 akşam 1 tablet alıyorum 200 tl kampanya paketiymiş 180 tablet var içinde şampuanda 30 tl 1 tanesi 3 ki alırsan 46 tl üçü

Back
X