Saç Uzatma Yöntemleri saç uzatmak isteyenlere

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.389
980
398
Benim yöntemim kızlar bu genelde yaparım ama 1-2 aydır yapmıyorum gerek duymuyorum daha doğrusu ama saç uzatmak için çabalayanlarınız varsa denemeliler.Şampuanıma aktardan aldığım hint yağını döküyorum...Şampuanı çalkalıyorum iyice karışsın diye ve her yıkamada saçlarım dahada parlıyor ve saçlarım uzuyor.Ayda 1-2 cm uzuyor benim dip boyamdan anlıyorum bunu.Yağ kullandığım zamanlar 3-4 cm olduğunu hissetmiştim.Yalnız uyarmak isterim saç tipiniz çok yağlıysa denemeyin aşırı yağlanma olabilir.Bitkisel yağda olsa saçı yağlandırıyor.Birde ayda 1-2 kere deneyebileceğiniz bir kür var.Havuç yada turp hangisi varsa onu rendeleyin kaynatın yumurta ile bu sebzelerin kaynamış suyunu karıştırıp saçınıza masaj yaparak yedirin sırılsıklam olacak sekilde uygulayın ben yumurta kokusundan rahatsız olduğum için ayda 2 kere anca yapmışımdır (saç uzatmaya calısırken yapıyordum) banyodan hemen sonra anlaşılıyor yumuşuyor saç parlaklaşıyor ve uzatıyor.Kokuya dayanabilen her yıkamada yapsın uzadığını göreceksiniz...Kolay gelsin.

Ne kadar şampuana ne kadar hint yağı katılmalı?
Benimde kuru saçım nemlendirir belki saçımı ve uzatır.

ben hint yağını direkt saçlarıma uygulayıp yatmaya başladım dün gece itibariyle. böyle bi şişe yağı bitiricem bakalım

ben 1 şişe şampuana 1 şişe hint yağının yarısını döküyorum

ben oyle öncesi sonrası gibifotoğraf çekmedim açıkcası ama kullandığım zamanlar şu kadar uzamıştı...Kullanmadan önce sütyen hizasınında üstündeydi ön katlarım falan göğüs üstündeydi baya....

Eklentiler

• $ilkimsu (254).webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 208
Son düzenleme:
1-2 ay kullandım ben bazen aklıma geldikçe sampuanlara ekliyorum artık

1-2 ay kullandım ben bazen aklıma geldikçe sampuanlara ekliyorum artık
1-2 ay kullanımda hep şamupana katıp mı kullandınız?
Birde büyük boy yani 700 ml lik şampuana yarım şişemi katıyorsunuz?
Kullandığınızda saçınızın nem oranı artıyormu? Saçım aşırı kuruda acaba nemlendirir mi diye merak ediyorum en çok?

argan yağı da nemlendirip besliyormuş. ben bir de saç cilası aldım,saçımı yumuşattı,çok yıpranmıştı.

evet normal sampuana yarımını katıyorum istersen sen hepsini dök benm saclar yağlı olduğu için hepsini dökmuyorm..

sampuanin icine bir kapak kadar yag koyuluyor diye biliyordum ben canim sen yarim sise fazla degil mi

sampuanin icine bir kapak kadar yag koyuluyor diye biliyordum ben canim sen yarim sise fazla degil mi

ben oyle kullandım ve oyle kullanmaya basladım tekrar denemek isteyen baska sekildede deneyebilir

uzun saç bakımı çok zor sabr isteyen bir şey bence.. ayrıca doğal ürünler kullanılmalı saçlar için....

hint yağı aktarda satılıyor doğal olduğunu dusunuyorum

bende 1 kiloluk bebe şampuanımın içine 1 şişe 50 mlg lık çam terebentin ve yine 1 şişe 50 mlg lık hint yağı ilave ediyorum..banyoda yıkıyorum biraz bekletiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…