- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.361
kızlar bu bakımı kaç günde bir yapacağız bende başlamak istiyorum ama ne kadar süreyle yapıyorsunuz ara veriyormusunuz açıklarsanız çok mutlu olucam
RoJ€k-t€;4534903 .!.:arkadaşlar ben turplu suyu 1-1,5 hafta önce yaptım fısfıslı bi şişenin içine koydum 2 günde 1 ya da her gün (belli olmuyo) yapıorum, ama daha çok var içinde acaba beklemesinde sakınca var mıdır CADIARZU
cnmk ya bence artık onu dök yenisini kaynat.. epey uzun süre geçmiş üzerinden.. ben en fazla 1 haftalık turp suyunu kullanmaya özen gösteriyorum a.s
RoJ€k-t€;4535062 .!.:hadi yaa senağlama
tamam o zaman öyle yapıyımm, aslındaa içindeki kükürt miktarı bekledikçe arttığı için zararı olabilir haklısınn..
en fazla 1 haftada bitirmeye çalışırım yenisini, yani her gün yapmam lazım
teşekkürlerr çok saoll...:1hug:
ne demek cnm :) bende az önce yaptım turplu suyumu bekliyorum bakalım :)
son siyah turbumdu bu :)
aslında bugün yapmayı düşünmüyordum ama dün annem salata yaparken bi baktım benm turbu almış kesecek bi koştum odadan kaptım hemen elinden :) bugün de turbumun basına bişey gelmesin die kaynattım hemen :)
turp suyunu yapıp ne kadar saklayabiliriz şişede 1 hafta olurmuuu??????
kızlaaaaaaaaaaaaar pazarda siyah turp buldum:sm_cool:
bi saldırdım ki görmeyin ev turp doldufisfisfis
hepsini bitirmem lazım bozulmadan :teytey::dance:
ayıp ettin çok ciddiyim adresini atarsan özelden yollayabilirim sorun değil yerimsenibenkiz bir tanede bana göndersen ben bulamadimda ne beyazi ne kirmizi ne siyahi((
sonunda sende bulabildin cnm hadi gözün aydın.. dene de sonuçlarını paylaş bizimle.. benm de şuan saçımda siyah turp var :sm_cool:
ayıp ettin çok ciddiyim adresini atarsan özelden yollayabilirim sorun değil yerimseniben
gözüm aydınnnnn.....:sm_cool: paylaşıcam tabii sonuclarımıı Şeniz
ya kızlar benimde saclarim belimdeydi ,kırıklarini aldirmaya diye gittim kuaför beslemelere benzetti beni omuzlarimin üstünde saclarım(( gercekten ise yariyoru mu bu turp ne olur yardim edin. ben 1 haftadır badem yagı,zeytin yagı,hint yagi karistirip kullaniyorum saclarim yumusacık oldu ve parlaklik kazandi... ama boyunda herhangi bir degişiklik yok ne olur yardim edin .... imdatttttttt
ay canim benim cok düsücelisin, ama ben Almanya`da yasiyorum malesef, verecegimiz kargoya kim bilir kac kilo turp aliriz, hem o turp burya gelene kadar kaydirigubbakcemile3:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?