- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.821
selam kıslarr. bende turplu kafalar kulübüne katıldım:dance:
ben siyah turp aldım ilk seferde acayip saçım döküldü normalde okadar dökülmüyodu benim saçlarım hatta babam çok kızdı ne gerek vardı diye
2. kez Allah tan babam evde deildi de yaptım ama iyiki vazgeçmemişim.. ve saçımda dökülmedi:teytey: cidden yumuşacık oldu saçlarım . yarın 3. kez yapıcam ama uzmadı sankim yoksa çok mu acele ediyorum:uhm:
acaba 2 saatden fazla bekletebiliyor muyuz bu suyu?
acaba 2 saatden fazla bekletebiliyor muyuz bu suyu?
bende birazdan yapıcam önce pek inanmamıştım ama gerçekten işe yarıyor gibi..bu 2.yapışım olacak o yüzden pek birşey söyleyemiyorum 1 ay sonra bi gelişme olursa hiç bırakmadan yaparım herhalde...gerçi belimin biraz üzerindeler ama ben bi 15 20 cm daha uzasınlar istiyorum...ay ne kadar uzun saç delisiyim ben yaaa:icecream::sm_cool:
Turpun Faydaları: Karaciğere çok faydalı bir besin olan turp tam bir karaciğer dostudur. Karaciğeri kuvvetlendirir ve şişliğini indirir. Sarılığa karşı da faydalıdır. Böbrek kumlarını ve safra taşlarını dökmeye yardımcı olur. Romatizma ve siyatikte faydalıdır. Astım ve bronşit gibi solunum yolu hastalıklarına iyi gelir. Öksürüğü keser. İdrar söktürür ve kabızlığı giderir. Uyarıcıdır. İştah açar. Mikrop öldürücüdür. Vücudu ve dişetlerini kuvvetlendirir. Kalp ve damar sağlığına faydalı olmasının yanında kansere karşı da koruyucu etkilere sahiptir. Şeker hastalarına da faydalıdır. Turp cilt bakımı için de yararlıdır. Cilde tazelik, SAÇLARA İSE PARLAKLIK VERİR. Sivilce ve egzamayı geçirmeye yardımcı olur.
arkAdaşlar bi tanesi turbun saça bi faydası olduunu araştırmış ve bulamamış.. bende buldum bilgilendiriyim dedim :)
teşekkür ederim canım :)
sorumu dikkate alıp yanıtladığın için
sevgiler a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?