- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.881
Benimde bu 4. yapışım fakat bi sorum olucak Çok üzgünüm çoook ya ben bunu yaptığımdan beri yüzüm sivilce doldu fena bi halde senağlama acaba ister istemez akıyo tabi saçtan yüze falan nedeni bu olabilir mi acaba ya bi bilgisi olan var mı?fisfisfis
kızlar ne yazıkki turplu suya 2hafta ara vercem yarın finaller başlıyor
3kilo turp var evde napcas bilmiom yaa
arkadaşlar ben daha dün üye oldum siteye turplu suyu hemen denemek istiyorum ama streçleme derken neyi kastediyosunuz anlamadım yardım lütfennnn ve şimdiden teşekkürlerrr
iyice yıka ve kabuğuyla rendele cnm ..şimdi aldım kara turp hihoyyyt
ama kabuklarını soycakmıyız dıye bir çelişkiye dustum?:uhm:
benim saçlarım dökülüyor ama yumurtalımı önerirsiniz yumurtasız mı daha çok dökmesin birde((
iyice yıka ve kabuğuyla rendele cnm ..
dökülme varsa kesinlkle yumurtalı öneririm cnm
cnm demekki tüm sayfaları tek tek okumamışsın.. benm saçımı 1 ayda 3 cm. kadar uzattı ki ben öyle 2 günde 1 değil haftada 2 kez uyguladım. 1 ay önceki ve sonraki halim diye de fotoğrafımı koydum.. kahküllerimi görseydin uzamaya sende şahit olabilirdin.. 30 kasım ya da 1 aralık tarihinde olması lazım resmimin... buaralar ciddei şekilde gribal enfeksiyon geçirdim 10 gündür aranızda yoktum malesef.. ama son hız turplu suyumla dönüyorumdelikafadulden
nerde iki haline bakabilicemiz fotoraf???
cnm 30 kasım tarıhlerindeki sayfalarda demiş gaye ..
ama neden yoruyosunki kendini dene bizzat kendinde gör sonucu tereddüt edcek bişi yok sonucta tamamen zararsız kendi ellerinle hazırladığın bi kür bu
şuan kafamda var turp suyu istiyorumki biranda olsun ama ben yumurta koyamıyorum ya midem çok bulanıyo zencefil ve turpu kaynatıyorum sadece
bu yağlarıda kullansak işe yararmı?mesela haftada bi kere badem yağı,çam terebenti ve hint yağıda uyguluyorum hepsi karışınca çok uzar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?