- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.641
- 823
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #6.001
hakkaten ya nasıl kullancaz bu ısırganı bende şaştım.yıkadım saç bakım kremini sürdükten sonra sürdüm bu seferde kremin etkisi gitti şekil almadı .napsak?
veeeeee az önce dibinden ölçtüm .hesapladım 17 günde 1,5 cm.ama sevinemiyorum kırıklara gideicek .başlamadan önce bi kağıda çizik atmıştım.şimdi aklıma geldi kağıdı çıkardım 1,5 cm.boyatana kadar tam gaz yapıcam yazarım yine.düzenlide yapmadım
Çooook sevindim canımŞu keratin işine bir son verebilirsem bende doğru düzgün yapacağım ama
valla sağolasın .inşallah sizinkilerde uzar ben anladım olayı sinamekide yapmıştım biliyosunuz hiçbişi olmamıştı.yani saçımın vitamine ihtiyacı yokmuş.böyle deneme yanılma ile bulcaz sanırım.
kızlar sacın hızlı uzaması ıcın muthıs bı yontem bılıyorum; o da anneannem
benım saclarımı hep o keser uclarını katları ıcın tabıkı kuafore gıderımelı ınanılmaz ugurludur kımın sacını kesse bı kac ayda rapunzel gıbı olur.ayıptır solemesı boyum 170 kusur olmasına ragmen saclarım canım anneannem sayesınde popomun bıttıgı yerde.gecen olctum mezurayla yaklasık 1 metre saclarımın uzunlugu
kızlar yardımaihtiyacım var dip boyam geldi beyazlarım var ve yarın bi iş görüşmem var nasıl gizleyebilirim ya rezil gibiyim.bide dua edermisiniz bu işe çok ihtiyacım var.
saolasın arkadaşım tek renk olsaydı keşke boyardım ama röfle.düz fön çektirsem ayyuka çakar jöle sürüp karşık kuruşuk bişi yapcam artık.bu arada turp inanılmaz uzattı ancak kuruttuda saçımı haberiniz olsun.
saolasın arkadaşım tek renk olsaydı keşke boyardım ama röfle.düz fön çektirsem ayyuka çakar jöle sürüp karşık kuruşuk bişi yapcam artık.bu arada turp inanılmaz uzattı ancak kuruttuda saçımı haberiniz olsun.
kızlar yardımaihtiyacım var dip boyam geldi beyazlarım var ve yarın bi iş görüşmem var nasıl gizleyebilirim ya rezil gibiyim.bide dua edermisiniz bu işe çok ihtiyacım var.
Ne kadar surede ne kadar uzadi canim senin saclar ?
Kirmizi/siyah hangi turp kullandin sen, haftada kac kez uygulayip ne kadar beklettin sacinda ?
cok soru sordum biliyorum ama rica etsem detayli anlatirmisin nasil uyguladigini.. 1 kere yapmistim o da ilk ve son olmustu. $ip $ip damladi durdu omuzlarima yumurtali o turp suyu.. cok igrenmistim :26:
tekrar mi baslasam diye dusundum simdi sen cok uzatti diyince.. yaza kadar uzasin istiyorum.. yeter artik yoruldum su sac uzatma merakindann
en güzeli jöle ile yapıştırıp toplaman canım..
inşallah işi alırsın tatlım..senden iyisini mi bulacaklar
saolasın arkadaşım ama olmadı (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?