E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
teşekkürler canım içimi rahatlattın mayıs geldimi yapmaya başlıycam zaten çok teşekkür ederim desteğin için rapunzelim:teselli:
hemen manava kosuyorum,bir kilo turp aliyorum:))
saclarim belime kadar dalgali ama uclari kirildigindan cok dolasiyo ve mat duruyo,acikcasi ihmalligimden kuaförden cikmayan ben son3 aydir ugramiyorum bilehem burdakiler uclarini al diosun 1 karis en az kesiyo bi deneyim bakalim iyi gelirse devam ederim,tesekkürler
dün saçlarıma fön çektirmek için kuaföre gittim.. uçlarındaki yanık yerler elimde kalıcak diye korkudan kendim çekemiyorum da :) saçlarımı hangi kuaförün bu hale getirdiğini falan anlatıyordum ki konu saç uzamasına geldi.. ne kullanıyorsun bitkisel diye sordu kuaför :) çamterebentin kullandığımı söyledim şampuana karıştırıp bir de turplu su :) anlamayacak nasılsa ve soracak diye bekliyordum. meğer o da müşterilerine aynı şeyi öneriyormuş. kendisi de 7 aydır kullanıyormuş saçı omzundan kalçalarına gelmiş neredeyse..
yap canım kaşınması uzamasına işaret bende de var aynı durum ama geçici merak etme tatlım senin resimlerini de görmeyi istiyorum burada..Şeniz
dün saçlarıma fön çektirmek için kuaföre gittim.. uçlarındaki yanık yerler elimde kalıcak diye korkudan kendim çekemiyorum da :) saçlarımı hangi kuaförün bu hale getirdiğini falan anlatıyordum ki konu saç uzamasına geldi.. ne kullanıyorsun bitkisel diye sordu kuaför :) çamterebentin kullandığımı söyledim şampuana karıştırıp bir de turplu su :) anlamayacak nasılsa ve soracak diye bekliyordum. meğer o da müşterilerine aynı şeyi öneriyormuş. kendisi de 7 aydır kullanıyormuş saçı omzundan kalçalarına gelmiş neredeyse..
ya gercekten uzun sure kullannca uzadıgının farkına varıosunz.çam terabentınde ii fakat kokusuna dayanamadım artık .... haftada kaç kes yapıosunuz kızlar
rica ederiz canım..yerimseniben aman kuaföre gitme kendin kes daha iyi yani..:1closedeyes:
cimcime 2709 ben turplu suyu 3 günde 1 yapabiliyorum zaten daha yeni basladım daha 2 kez oldu kullanalı.. her pazarda badem yağı ve zeytinyağı karışımı yapıyorum.. çamterebentini ise şampuana karıştırdım doğal olarak her duş almam da kullanmış oluyorum.
boşnakgüzeli o kuaföre ilk kez gitmiştim oyüzden pek bi tanışıklığım yok ne yazıkki. ama bir sonraki gidişimde eğer izin verirse saçlarının arkadan görüntüsünü çekicem sizin için. dediğim gibi 7 ay önce omuzlarından biraz aşağıdaymış şimdi neredeyse kotuna değmek üzere.. 30 cm civarında bi uzamadan bahsetti inanamadım..
ay canim kendim nasil kesicem ki valla iyi fikir ama fisfisfis
FairyLike CİĞİM BENİM ÖNCEDEN SAÇLARIM KIVIR KIVIR ÇOK GÜZELDİ.BENDE BİR SAÇLARIMI KOPARMA ALIŞKANLIĞIMBAŞLADI.ŞİMDİ ÖZELLİKLE KULAK ÇEVREMDE HİÇ SAÇIM KALMADI.NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM.ŞİMDİ BAYA BİR AZALTTIM.ARTIK KOPARMIYORUM AMA O GÜZELİM SSAÇLARIM YOK ARTIK.NASIL TEKRAR ÇIKAR ACABA LÜTFEN YARDIMMMMMMMM.senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?