Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sac uzatmak :'

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

LaLaram

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
24
0
16
Almanya
Canlar ben burda hep okuyorum ama dogru dürüst bi sonuca varamadim. O diyor su uzatiyor su söyle diyor eh bende hepsini denersem ya kafada sac kalmicak yada öyle bi hale gelecekki artik uzatmayi aklimin ucundan geciremicem.

Hey kizlar bi iki formül yazsanizda bende su senelerdir uzamayan saclarimi iki adim uzatiyim...

Haydi guzeller kafamisi karistirmicak bi ortak bisey bulalim yoksa sonumuz iyi degil :D

Ben Sinemakei deneyeyim dedim ama döküyor diyenler oldu ve sayısı artmakta :43: Kardeşimin düğü var yaza ve benimde uzatmam lazım saçımı :10:

Bende denedim sinemekiyi de saclari dokmuyor. Herkesin yapisina gore.

Yag surun diyorlar ama bnm korkum saclarimin bitlenmesi okadar saat beklet okadar yag cal kafana ee tabi kuser sacimiz bize..

Yokyaa bize dogru durust bisey lazim.

Cildircam bes senedir ayni uzunluk ya kisaliyor kopmaktan yada ayni kaliyor.

Aslinda bnm sacim cavuk uzuyor ama sahsen kopuyor. Cok hassaslar :D

Kızlar saç uzatmak isteyen kişiler (benim gibi) herşeyi denemişlerdir.Fakat size önereceğim şampuan müthiş.Hiç uzamayan saçlarım şuan belimde hemde 7 ayda

entele diye bir şey duymuştum saç uzatmak için, kullanan var mı aranızda? Saça bir zararı oluyo mu?

kızlar ben öyle yağ sinemaki vs hiçbişey kullanmadım. öncelikle saçlarınız uzun süredir uzamıyorsa b vitamininizi kontrol ettirmekle başlayın derim. bundan 3 ay önce omzumun altında olan saçlarım su an nerdeyse belime gelmek üzere çok fazla uzadı birden bire. gliss şampuan ve saç kremine başlamıştım 3 ay önce pembe olanı bir de b vitamini için iğne yedim denemenizi öneririm

Eveeeet ben geldim:)) Şimdi cancağızlarım; Ben enteleyi kullandım kerantili şampuan kullandım neler neler kullanmadım ki :))entele otu gerçekten uzatıyor ama sabır lazım.keratinli şampuan besliyor sabır lazım.Ben bir yıldır hiç kesmedim dğün için uzatıyorum.ve uzadı yani canım diyeceğim o ki, bir bakım kürünü kullan ve sabırlı ol.takma kafana uzamıyor diye ben yıl boyunca hiç bişey sürmedim kullanmadım.sadece şampuanına dikkat et kaliteli ve sulfatsız ya da keratinli kullan.Kesme kat verme kuaförler mahvediyor ustura sakın kullandırma saçı inceltiyor falan filan:)sabır sadece sabır:)

Besinlerle de alakalı yumurta yemek uzatır mesela. Baska bir yöntem de jojoba yagı , çam terebenti yaglarını duydum ozellıkle sac dokulmesıne ıyı gelıyormus.. Ayrıca Elseve in pembe siyah sampuanı cok güzel ben onu kullanıyorum gercekten saclarım hıc dokulmuyor ..

Ayrıca da kestirmek uzatıyor diye bir şey yanlış sürekli kesmek sadece sağlıklı gösterir ve sağlıklı uzar saçlar.. Ben devamlı uçlarını kesiyorum iki haftada bir fakat uzamasında bir etki etmiyor dediğim gibi.

badem yagı yılan yagı ve bırkac tane daha yagın uzattıgını duydum bende su gunlerde daha etkılısını arıyorum :(

saçlarım çok yıprandı çok geç uzuyor :( kestirmekte istemiyorum. Çam terebentin aldım Şampuanda restorex hızlı uzama etkisi ince telli yıpranmış saçlar için olanını kullanıyorum inşallah bi faydası olur.

entele otu inanılmaz etkili, iki kat hızlı uzatıyor diyolardı ama 2 de diil 3-4 kat daha hızlı uzamaya başladı saçım. özellikle önleri hiç uzamazdı 1 ayda kahkulden kurtuldum önler suan nerdeyse çeneme değiyor. kesin deneyin.

bir de şampuanıma çam terebentin kattım bu sure boyunca. ikisinin birlikte etkisi de olabilir bu. ama kesinlikle muhteşem.

entele otu inanılmaz etkili, iki kat hızlı uzatıyor diyolardı ama 2 de diil 3-4 kat daha hızlı uzamaya başladı saçım. özellikle önleri hiç uzamazdı 1 ayda kahkulden kurtuldum önler suan nerdeyse çeneme değiyor. kesin deneyin.

bir de şampuanıma çam terebentin kattım bu sure boyunca. ikisinin birlikte etkisi de olabilir bu. ama kesinlikle muhteşem.

Tatlım enteleyi tam olarak ne yapıyorsun?Benimde saçlarım yıllardır zayıf çok döküldü uzuyo ama acayip kırıldığı için koparak kısalıyor:((:50: 4 gündür biotine başladım dışardanda bişeyler sürmek istiyorum.

Şampuanının içine bir kapak çamterebentin koy.
Saçları kuruttuğu için nemlendiren bi saç kremi uygula.
Kuruyan saç çabuk kırılır bu yüzden geç uzar. Arkadaşlarımdan saçları çok geç uzayanlar böyle yaptı.
Gerçekten belirgin bi uzama oldu.

Şampuanının içine bir kapak çamterebentin koy.
Saçları kuruttuğu için nemlendiren bi saç kremi uygula.
Kuruyan saç çabuk kırılır bu yüzden geç uzar. Arkadaşlarımdan saçları çok geç uzayanlar böyle yaptı.
Gerçekten belirgin bi uzama oldu.

Onuda yaptım gerçekten uzamada katkısı oldu ama 5-6 sene önce saçlarıma açıcı sürmüştü kuaför:43: o zamandan beri teller çok fazla inceldi ve kırılıyor.:43:

Back
X