Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak

metalcigelin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
3
0
26
Merhaba ^^ biraz bana yardım edebilir misiniz
ben bugun sacımı kestirdim omuzlarımda olan sacımı biraz kısa kestirdim ve kırıklar vardı tabi onlar gitti bayada yıpranmıstı simdi düzeldi acık maviye boyuyucam 2 haftaya bana sacımın nasıl uzatıcagımın hakkında serum olur sampuan olur tavsiye verebilir misiniz acaba ^^

Merhaba ^^ biraz bana yardım edebilir misiniz
ben bugun sacımı kestirdim omuzlarımda olan sacımı biraz kısa kestirdim ve kırıklar vardı tabi onlar gitti bayada yıpranmıstı simdi düzeldi acık maviye boyuyucam 2 haftaya bana sacımın nasıl uzatıcagımın hakkında serum olur sampuan olur tavsiye verebilir misiniz acaba ^^
Açık maviye mi boyucaksın? Onun için saçını açtırman gerekir. Ee kestirmenin ne anlamı kaldı :KK70: sacını uzatmak istiyorsan bi kere sürekli tüm boya yapmıcaksın.. Dip boya ile yetinceksin onuda ayda 1. Sürekli sacını tümden boyarsan hele ki açıcı sürdüğün an o kestirdiğin saçlarına yazık derim çünkü yine aynısı olcak.

Açık maviye mi boyucaksın? Onun için saçını açtırman gerekir. Ee kestirmenin ne anlamı kaldı :KK70: sacını uzatmak istiyorsan bi kere sürekli tüm boya yapmıcaksın.. Dip boya ile yetinceksin onuda ayda 1. Sürekli sacını tümden boyarsan hele ki açıcı sürdüğün an o kestirdiğin saçlarına yazık derim çünkü yine aynısı olcak.
Manic Panic ile boyuyucam yanma sorunum olmuyor fazla sadece nasıl hızlı Uzatıcagımı bulmam lazım ^^

Bir ayrı topik var canım. Söyleyeceklerim yanı sıra oralara da bakıp fikir edinebilirsin.
2 hafta da öyle muhteşem bir uzama bekleme öncelikle :)

Çam terebentin yağı
Badem yağı

Bunları al 2 günde bir saç derisine karıştırıp sur 1 saat kadar bekle yıka ..
Bir ablamiz söyledi bunu bana . Etkili bir formulmus bende uyguluyorum :)
Manic Panic ile boyuyucam yanma sorunum olmuyor fazla sadece nasıl hızlı Uzatıcagımı bulmam lazım ^^

Kestirmem yersiz olmuş.
Bence kısa saçta açık mavi hoş olmuyor
Mayonez bakımı yap iyi gelir.
Bide dibine çam terebentin kullanma kurutur.
Badem yağı, zeytin yağı kullan.
Saçlarına bol bol masaj yap

Ben de şunu söyleyeyim ki benim sacim uzamak bilmezdi cansız mat ve ince telli. Burda yazan cogu seyi denedim ama bi faydasi olmadi malesef... sonra arkadasim saclarimin halini görünce bana her hafta ( bana mübarek cumalari yap demisti ) :KK48: sacinin ucundan 1 cm bile olsa kes dedi. Gercekten her cuma yaptim saclarim 1 aya kadar kalinlasmaya basladigi gibi uzama hızı artti. O arkadasim beni her gördügünde sacın nasil degisti bu kadar diyo. Onu gec annem bile sacin cok iyi görünüyor demeye başladi. Yani ben deneyim derim hic korkmayin kisalcak diye ucundaki kırıklar gittikçe nefes alacak. Bi deneyin ve burdan yazin kızlarrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

X