- 1 Ekim 2021
- 21
- -18
- 1
- 32
- Konu Sahibi Lalayecococambo
-
Saçınızı yatarken kontrol edin.Maalesef gerçek ya da iftiraya ugruyorum
Saç yeme hastalığı var.
Tabii bu psikolojik bir hastalık.
Bence öncelikle kendinizi takip edin.ne sıklıkla oluyor bakmaya çalışın.
Ayrıca gece uyurken basinizi bone ile sıkıca sarın saç çıkmasın sabah kontrol edin.
Ayrıca destek alırsanız iyi olur.
Tırnak yeme bende de var.kendilihinden geçmiyor.sac ve ayak tırnağı ayrıca büyük sorun.
Yardım almanız en sağlıklısı.
Bence fake yani olmalıŞaka degilmi nolur gerçek olmasın bu
Fake olduğunu soyle lütfen rüyama girer bu
He mal he ayak tırnaklarını yiyorsun öyle mi ? bizde yedik bunu. Gece gece denk geldiğim şeye bak
Sizin tırnak yeme,ve kıllarla alakalı rahatsızlığınız var bence.dedigim gibi ciddi bir rahatsızlık.adini tam bilemiyorum ama eminim bunu yaşayanları biliyorum.Çok teşekkür ederim cevabınız için. Birde saçma yerlerdeki kılları koparma ağzımda dolaştırıp tükürme huyum hep vardı. Onunla mi a.akali acaba...
Bir şey derdim de işte bu zeka seviyesi ile muhatap olduğum için banlandığıma değmez.Biz de yedik derken, sizde de mi var bu sorun?
Gel gidelim uyuyalım Jesim midemiz yeteri kadar bulandı.Bir şey derdim de işte bu zeka seviyesi ile muhatap olduğum için banlandığıma değmez.
Sen yemeye karıştırmaya devam et. Dikkat et hızını alamayıp başka şeyleri de yeme.
Bence fake yani olmalı
Saç hadi diyeceğim de ayak tırnağı neydi ya
Neden bu tür sahte konular acmaya yoneliyorsunuz acaba ya cok merak ediyorum, ailesel heralde. Yani nasil bir ortam da büyüdünüz de bu hale geldiniz
Ay yavrum gece gece denk geldiğimiz şeye bak ya. Gidelim valla bu nedir yaGel gidelim uyuyalım Jesim midemiz yeteri kadar bulandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?