Saç Yiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimin annesisin pardon? Bundan banane?

Şu dil, üslup, kesinlikle erkeksiniz. Ayak tırnağı imiş. Oh ne güzel, mantarlarınızla da çorba falan yapın boşa gitmesin, olur mu?

İnsanların dertleriyle dalga geçecek ve hakaret edecek kadar kiricisiniz. Ayıp yahu
Yok maalesef birkaç pırlanta arkadaş harici buradaki kadınlar hep kiskanc
Bandıracaklar birazdan sana
Ne yapabilirsin ki sen şişman bir Diyarbakır amele karpuzusun
Çok düşünme cümle kurarken motoru yakacaksın karpuz
Birkaç ekşi boy, gece sıkılmış. Sonra bakmışlar kk da en çok hangi repliklerle dalga geçiliyor. İşte kıskançsınız cart curt.

Sonra demişler ki gidem hesap açam, eğlenem, gülem, ancak hesaba katmamışlar ki sitede Kazen den başka erkeğin olamayacağını…

Ardından Mune veya kazen havayollarıyla tropikal bir adaya seyahate çıkmışlar

Eger adaletsizseler, yardım isteyen bir kadını sizin gibi acımasızlar yüzünden banlarlar. Yok adaletli iseler, bana edilen hakaretleri görüp o üyeleri banlarlar. Ne diyeyim...

Allahin belası pislik sen ve senin gibi insanlar kendi dertleriyle boğulsun İnşallah böyle can sıkıntısından kimseyle eglenemeyin
Lütfen sakin olun, böyleleri ülkenin eğitim ve kültür seviyesini aşağıya çekmekten ve günlerini faydasız ne varsa onu yaparak geçirmekten başka bir işe yaramayan bir avuç insan sadece…

Yazık, tek eğlenceleri böyle sanal alemde trollük yapmak.

Ciddiye almayın lütfen. Değmez çünkü

Eger adaletsizseler, yardım isteyen bir kadını sizin gibi acımasızlar yüzünden banlarlar. Yok adaletli iseler, bana edilen hakaretleri görüp o üyeleri banlarlar. Ne diyeyim...
Kırdık sizi değil mi? kusura bakmayın mahmut abi pek misafirperver davranamadık size bu gece

Allahin belası pislik sen ve senin gibi insanlar kendi dertleriyle boğulsun İnşallah böyle can sıkıntısından kimseyle eglenemeyin
Otrera haklı canınızi sıktığiniza bile değmez.
realde kimse bunu adam yerine koymamış.gelmis sanaldan adam yerine koydurmaya çalışıyor hepsi bu

Ben yeni üyeyim ilk defa böyle biseyle karşılastim nerden girdim bu konuya

Ben yeni üyeyim ilk defa böyle biseyle karşılastim nerden girdim bu konuya
Biz alışkınız hanımefendicim, yıllardır böyle sık sık troller dadanır siteye. Hassas üye bulduklarında üzerlerine giderler. Kendi vizyonlarına göre eğlenceli bulurlar bu yaptıklarını. Allah akıl fikir versin.

Sonra da banlanırlar.

Siz de alışırsınız. Ciddiye almayın lütfen. Bana güvenin.

Otrera haklı canınızi sıktığiniza bile değmez.
realde kimse bunu adam yerine koymamış.gelmis sanaldan adam yerine koydurmaya çalışıyor hepsi bu
Çok doğru muattap olmaya bile gerek yokmuş bin pişman oldum konuya girdigime erkek olduğunu asla düşünmedim sizler yazınca şok oldum. Allah'ım uzak et böyle zihniyeti bozuk insanlari!!

O lafı dalga niyetine yazması bile bana yetti iğrenç pislik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…