- 1 Ekim 2021
- 21
- -18
- 1
- 32
- Konu Sahibi Lalayecococambo
-
Neden bu tür sahte konular acmaya yoneliyorsunuz acaba ya cok merak ediyorum, ailesel heralde. Yani nasil bir ortam da büyüdünüz de bu hale geldiniz
yapılacak bir sey yok tatlim. Sadece deneylerin hayvanlarin uzerinde degil de senin gibilerin uzerinde yapılmasını beklemek disindaVallahi doğru ya. Ne yapabilirim diye yazdım abla.
İnsanların dertleriyle dalga geçecek ve hakaret edecek kadar kiricisiniz. Ayıp yahuyapılacak bir sey yok tatlim. Sadece deneylerin hayvanlarin uzerinde degil de senin gibilerin uzerinde yapılmasını beklemek disinda
Pırlanta olan hangisi anlatsana birazYok maalesef birkaç pırlanta arkadaş harici buradaki kadınlar hep kiskanc
Sus kıskançHayir yani bir de ayaklarini agzina götürecek kadar elastiksen git bir spor, dans vs uğraş bos bos gezecegine
Evet aslında ben nerde ayak tırnağını yiyen birini duysam hep imrenirimYok maalesef birkaç pırlanta arkadaş harici buradaki kadınlar hep kiskanc
Bende öyle hele saç yiyene bayılırımEvet aslında ben nerde ayak tırnağını yiyen birini duysam hep imrenirim
Bence de senin adın karpuzSus kıskançkiskaniyorsun sen onu
Senin adın ne peki saç ayak yiyenmi yoksaBence de senin adın karpuz
Bandıracaklar birazdan sanaSenin adın ne peki saç ayak yiyenmi yoksayiyenmi
Bandıracaklar birazdan sana
Ne yapabilirsin ki sen şişman bir Diyarbakır amele karpuzusunHadi ordan yamyam.senin bandıgin yetmiyor birde banami bandiracan diyon. Ruh hastası git saç ayak kıllarını yemeye devam et gece gece belanı bulma benden
Ne yapabilirsin ki sen şişman bir Diyarbakır amele karpuzusun
Çok düşünme cümle kurarken motoru yakacaksın karpuzİyyyy tiksinc geldi vallahi içinin pisliği disinada akmış. iki üç adet beyin hücresi kalmış onuda bana laf sokarak öldürüyor
Tamam erkek hadi bana laf soktun git zibar hic ugrasasim yokÇok düşünme cümle kurarken motoru yakacaksın karpuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?