SAÇ YOLMA HASTALIĞI :(((

asminim84

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
80
4
40
Ya evet kızlar bu hastalık mıdır nedir bilmiyorum ama bence hastalık yani normal bir şey olmasa gerek :KK43: ve bu anormal durum bende var ne yazık ki sanırım ben psikolojik rahatsız biriyimm :KK57: ya durup durup saçlarımı yoluyorum tel tel öyle oturduğum yerden sonra dönüp bide bakıyorum ki sağım solum saç dolmuş ve hepside benim kesmeye dokunmaya kıyamadığım saçlarım :KK61: küçüklüğümden beridir bu durum var bende ne yazık ki ne kadar uğraştıysam da bir türlü kurtulamadım. internette biraz araştırdım da hastalık gibi bir şeymiş :KK43: acaba var mı benim gibi olannn :KK64:

Ben de dilimi yiyorum. Bence benimki daha kotu. Kadinlar kulubu degil rehabilitasyon merkezi mübarek zaten :KK49:

Acilen psikoloğa gidin. İlerleyen zamanlarda kaş ve kirpiklerinizi de yolmaya başlamanız olası çünkü...

Baskasinin evinde yapmayinda lütfen :)
Arkadasim vardi bir zamanlar gelirdi evde çıt çıt saclarini yolar, döker giderdi.
Ay nasil mide bulandirici bir durum ..

Size gelince çözümü varsa mutlaka çözmeye calisin..

Vala cok ciddiyim allahtan agizici cabuk iyilesiyor dil epiteli 36 saatte yenilio kendini ama sabah bi uyaniorum dilim kaniyo mesela ustelik 30 küsür senedir boyle bu cocuklugumda da yapardim kac defa gittim doktora antidepresan veriyolar psikolog dinliyor dinliyor degisen bir sey yok. Stresli oldugum zaman yanak iclerini de yiyorum. Ben caresini bulamadim valla kelin merhemi be konu sahibi boşverdim artik zevkine yiyorum :KK70:

Bak bizi ruh sagligi bölümüne taşımışlar :KK70: bu dert değilmiş gibi sanki burda ayda bir kisi gorurse op basina koy kanka :KK50:

Ya evet kızlar bu hastalık mıdır nedir bilmiyorum ama bence hastalık yani normal bir şey olmasa gerek :KK43: ve bu anormal durum bende var ne yazık ki sanırım ben psikolojik rahatsız biriyimm :KK57: ya durup durup saçlarımı yoluyorum tel tel öyle oturduğum yerden sonra dönüp bide bakıyorum ki sağım solum saç dolmuş ve hepside benim kesmeye dokunmaya kıyamadığım saçlarım :KK61: küçüklüğümden beridir bu durum var bende ne yazık ki ne kadar uğraştıysam da bir türlü kurtulamadım. internette biraz araştırdım da hastalık gibi bir şeymiş :KK43: acaba var mı benim gibi olannn :KK64:

Kurtulamiyacagin bir hastalik degil saclarin bitmeden yardim al ,bilinc altindaki sorunlarla basa cikamadigin icin elin fark etmeden saclarina gidiyor ve kopartiyorsun ,bir nevi rahatlama ,ancak kökünden kopardigin saclar yerine gelmiyor .

Kafana taktığın bir sorun var mı şu anda? Hayatın genelde nasıl?

X