Saç yutan olduysa aranızda yardım

Cestlaviee

Sabırda yorulur
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
1.338
2.103
133
Merhaba,

Sabah rüzgarın etkisiyle bir kaç tel saçım ağzıma girmişti ve birini yutmuşum bütün gün boyunca rahatsız etti az evvel eve geldiğimde aynadan baktığımda boğazımda olduğunu gördüm fakat ulaşamıyorum ulaşmaya çalışsam kuscak gibi oluyorum onuda beceremiyorum. Sert şeyler yiyip geçmesini denedim o da olmadı. Şuan göremiyorum ama çok rahatsız ediyor boğulacak gibiyim. Yaşayan ya da önerisi olan var mi? Şimdiden teşekkürler

Belki de gitmiştir hala gözükmüyorsa ama bir kere iğrendiniz ve rahatsız oldunuz ya hep orda sanıyorsunuz.
Köküyle tutundu mu acaba yaa
Karbonatlı su falan mı içsen

Kulak Burun Boğaz doktoruna gitmekten başka çareniz yok ama bu saatte doktorlar hastanede bulunmuyorlar. Acil doktoruna başvurabilirsiniz belki bir yöntemini bulabilirler. Kendi başınıza yapabileceğiniz pek birşey yok.

Belki de gitmiştir hala gözükmüyorsa ama bir kere iğrendiniz ve rahatsız oldunuz ya hep orda sanıyorsunuz.
Köküyle tutundu mu acaba yaa
Karbonatlı su falan mı içsen

Onu da deneyim bi napayım, bir ihtimal geçirir :(

Kulak Burun Boğaz doktoruna gitmekten başka çareniz yok ama bu saatte doktorlar hastanede bulunmuyorlar. Acil doktoruna başvurabilirsiniz belki bir yöntemini bulabilirler. Kendi başınıza yapabileceğiniz pek birşey yok.

Doğru diyosunuz kbb uzmanı yoktur ve acilinde çok müdahale edebileceğini düşünmedim evde halledemezsem son çare gideceğim sağolun

Sac degil ama kurdanin yarisi takilmisti bogazima. Mangal yerken olmustu o kadar su gargara ekmek yutmama ragmen gecmeyince bir bakiyim dedim ne goreyim dik bir sekildr saplanmis orda duruyor. Acile gittik orda iki dakkada cikardilar kendim yapinca oguruyodum yapamadim.

Sac degil ama kurdanin yarisi takilmisti bogazima. Mangal yerken olmustu o kadar su gargara ekmek yutmama ragmen gecmeyince bir bakiyim dedim ne goreyim dik bir sekildr saplanmis orda duruyor. Acile gittik orda iki dakkada cikardilar kendim yapinca oguruyodum yapamadim.

Saç bide çok daha ince yapışkan düşündükçe sinirim bozuluyor

Çok kötü ya ..
Miden de bulanır ..
Yuttu mu ki hepsini?

Çok kötü ya ..
Miden de bulanır ..
Yuttu mu ki hepsini?

Ayy vallahi geçen bir üye Rüyasında saç yutmuştu vs öyle bi konu vardı şimdi ben gerçekte yaşadım bunu gerçekten berbat mide bulantısını kendim yarattım sürekli dokunmaya çalıştım çünkü şuan yine görebiliyorum ama dokunduğumda gözlerimden yaş geliyor sanırım bir kısmını da yutmuşum ki saçlarım uzun çünkü :(

Acaba zeytin yagi felan ise yararmiki?
Kaysin gitsin nere gidicekse diyeo_O.
Bi tatli kasigi zeytin yagi ic bence, zararli degil sonucta.

Acaba zeytin yagi felan ise yararmiki?
Kaysin gitsin nere gidicekse diyeo_O.
Bi tatli kasigi zeytin yagi ic bence, zararli degil sonucta.

Gargara falanda denedim şuan onu da denicem artık Nolucaksa çünkü Geçmiyor bir türlü

Böyle şeylerde hep hafta sonuna dek gelir.alan doktoru bulma zorluğu olan anlarda.yinede gitmekte fayda var acile.illaki bişey yapacaklardır.geçmiş olsun

Böyle şeyleri acilde hallederler Benim gözüme diken battı normal servise gitmedim hiç bayram tatiliydi acilde aldırdım beş dk da kurtuldum

S
Ayy vallahi geçen bir üye Rüyasında saç yutmuştu vs öyle bi konu vardı şimdi ben gerçekte yaşadım bunu gerçekten berbat mide bulantısını kendim yarattım sürekli dokunmaya çalıştım çünkü şuan yine görebiliyorum ama dokunduğumda gözlerimden yaş geliyor sanırım bir kısmını da yutmuşum ki saçlarım uzun çünkü :KK43:

Sen goruyorsan baska bakanda gorur, yaninda alabiliecek kimse yok mu?

Ayy vallahi geçen bir üye Rüyasında saç yutmuştu vs öyle bi konu vardı şimdi ben gerçekte yaşadım bunu gerçekten berbat mide bulantısını kendim yarattım sürekli dokunmaya çalıştım çünkü şuan yine görebiliyorum ama dokunduğumda gözlerimden yaş geliyor sanırım bir kısmını da yutmuşum ki saçlarım uzun çünkü :KK43:

Ne yaptın doktora gittin mi?

Back
X