Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sac

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

fanaa95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
155
83
53
Merhaba arkadaslar.benim kiz kardesim 3 yaslarindayken sakizla uyumus ve sakiz sacina yapismisbabamda kopararak cekmis sakizo ve suan 20 yaslarinda ve hala o sakiz yuzunden saci yok kafasinin az bi bolumunde yani 17 yildir hic sac cikmamis bibonerisi olan buna benzer bisey yasan varmi

Çekip saçlarını kökten mi koparmış yaa anlamadım. Kesseymiş bari çok acımıştır canı. Çözüm olarak bir şey bilmiyorum maalesef.

Evet cekip kopartmis ama hatirlamiyo kendisi cok kucuk oldugu icin.ve kendisi cok rahatsiz okuyo kuafoore kucukken gidiyo buyudukten sonra utaniyo sanirim gittigini hatırlamıyorum

sarımsak falan sürmeyi denediniz mi çıkarır derler saç kıran hastalığında falan ama bilemedim . canı çok acımıştır yavrum kıyamam

Sarımsakla çam yağı sürsün uzun bi süre oraya..
Bide bu tip saç kıran gibi şeylerde oraya az bi çizgi atıp yan kesip mi artık asıl yapıyolarsa sarımsağı o şekilde sürüyorlar..
Abimin saçının bi bölümünde varmış sarımsakla düzeldi :)

Sac ektirin hem kalici çözüm

Düzenli olarak badem yağı sürsün işe yarayabilir.

O bölgede böyle minik minikte olsa saç yoksa yeniden çıkması zor. Ektirme falan olabilir mi acaba?Bilemedim ki...

Ne cani babaniz var,cekilirmi hic?
Usuluyle makasla kesicekti,tavuk yolar gibi koparmak ne...

Babamda gordukce cok uzuluyo kardesimde yazik hic suclamiyo hatta bazen olsun babamdan bi ani onu hatrlamam icon falan diyo :)
ama bu kiz evlenicek esi saclarina dokundugunda cok fahatsiz olucaktir eminim

saç ektirmeyi denemişler mi ?

Hayir hic oyle bi girisimde bulunmadilar ama ben düşünüyorum okonuda biraz arastrma yapıyorum

Sol kisminda genisligi 3 parmak uzunlugu da 4 parmak kadar avuc icinin 4 de 1 kadar

Sarimsak ta sueduk sarimsak yagida ama duzenli surulmedi sanirim

Düzenli sürsün faydası olur :)
Yazmıştım ama görülmedi sanırım ; Çizik atılıp sarımsak sürülüyor..
Zeytinyağı birde çam yağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…