Saç Rengi ve Saç Boyama Saç

Hamiyet6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
5
3
1
36
arkadaşlar ben saçımı ankara batıkentte bir kuaförde rengimi açtırmak istedim ve sonunda yaktılar saçımı çok üzüldüm. Şimdi kızılayda three kuaföre gidiyorum ve saçlarım eski sağlığına kavuşmak üzere ve gerçeten işlerini iyi biliyolar tavsiye ederim özellikle three kuaför davut benim favorim gidin pişman bırakmaz kesinlikle

En kolay çözüm ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bana da yardımcı olurmuşsunuz sacım baş sarısı röfle ama eşim yakıştırmadı tek renge dönmek istiyorum bakır kahve yapabilir miyim

Canim dedigim gibi colourb4 diye bi sac boya cikaricisi var tum watsonslarda var onu kullan sacini eski rengine dondur. Sonra iatedigin duz rengi boya uzerine. Mukemmel cozum
Colorb4 sadece orjinalinden daha koyuya boyanmış renkleri siler. Yani sarı iken kahverengiye boyandı ise bu ürün ile kahverengi boyayı silebilirsiniz ama saç kahve iken diyelim ki röfle yapıldı ise, röfleli yani açık olan renkler eski orjinal rengi kahveye dönemez. Dekalorasyon yapılmış saçları eski rengine döndürmenin tek yolu, koyu renge boyamak...Colorb4 başarılı bir ürün ama sanırım insanlar tam manası ile ne işe yaradığını anlayamadı.

Yanılıyosun ben buraya yorum yapmadan önce çok araştırdım colourb4 'un koyu renkler ve açık renkler ve sık kullanımlar için ayrı çıkartıcıları var. Ve etrafımda sarı saçlı olup bu ürünü kullanıp eski kahve rengine dönen arkadaşlarımda var. Ben tekrar bi araştırın derim

Yanılmıyorum, kimyasal olarak mümkün değil. Herhangi bir kuaförde zaten bunu söyler, ürün kendi sitesinde de sadece koyudan, açığa olarak belirtmiş, aksi olamaz zaten... Arkadaşların sana yalan söylüyor.

İstersen boya topiğinde soralım, emin ol. Belki sarıdan kahveye boya silici ile döndüğünü iddia eden arkadaşlarına bir çift sözün olur.

aynen kılıçbalığının dediği gibi imkansız !
koyu renk pigmentlere sahip bir saçı açarsanız saç rengi açılır yani o rengi kaybeder hadi bu kimyasal açıklama haddime değil kuaför değilim mantıken düşünür müsün açık renkli birşeyi koyuya boyadğında koyu renkler yüklersin adeta kaplarsın üstüne ee boya silici de bu üst katmanı siler ve orjinal alttaki renk veya açılmış hali kalır
açılmış bir renk agartılmış bir tişörtü geri koyuya döndüren bir boya silici olur mu
mantiken direk imkansız zaten o arkadaşlar ya atıyor ya da doğaüstüler
bir insanı yanlış yönlendirmen hiç hoş değil

Son düzenleme:

Aynen. Baz renk diyelim koyu kestane. Bunu açmak için zaten açıcı kullanıyorsun ve saç sararıyor. Eh boya silicinin amacı zaten var olan pigmenti silmek olduğuna göre, açık renk saça boya silici kulanırsan alacağın sonuç daha da açık bir saç rengi olur.Bence de yanlış yönlendirme hoş değil.

Merhaba, benim ten rengim orta tonda. Ne beyaz ne de esmer. Tam ortada bir ton. Fakat ben dore tonlarını sarı işte çok beğeniyorum. Bana önerebileceğiniz bir renk var mı? Yada deneyen ?

merhaba arkadaşlar benimde bir sorunum var... saçlarım belime kadar uzun ama çok inceler... gürleştirmek için ne yapabilirim bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ???

merhaba arkadaşlar benimde bir sorunum var... saçlarım belime kadar uzun ama çok inceler... gürleştirmek için ne yapabilirim bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ???
Forumda sığır iliği kürü var onu araştır. Uçlardan da belirli zamanlarda aldır çünkü ince telli saçlar uzadıkça uçları inceliyor.

Forumda sığır iliği kürü var onu araştır. Uçlardan da belirli zamanlarda aldır çünkü ince telli saçlar uzadıkça uçları inceliyor.
1 adet bemix ampul, 1 kapak badem yağı, 1 kapak hint yağı ve 1 kapak üzüm çekirdeği yağı bunları karıştırıp haftada iki kez sürebilirsin. 3-4 saat bekletip yıka. Ben denedim bunu 3 hafta haftada 2 kez yaptım ve çok farkediyor. Kesinlikle denemeni tavsiye ediyorum. Umarım işini görür :)

Merhaba, benim ten rengim orta tonda. Ne beyaz ne de esmer. Tam ortada bir ton. Fakat ben dore tonlarını sarı işte çok beğeniyorum. Bana önerebileceğiniz bir renk var mı? Yada deneyen ?

Bemix ampul nerden bulabilirimE="Japonicus, post: 39254381, member: 629585"]1 adet bemix ampul, 1 kapak badem yağı, 1 kapak hint yağı ve 1 kapak üzüm çekirdeği yağı bunları karıştırıp haftada iki kez sürebilirsin. 3-4 saat bekletip yıka. Ben denedim bunu 3 hafta haftada 2 kez yaptım ve çok farkediyor. Kesinlikle denemeni tavsiye ediyorum. Umarım işini görür :)[/QUOTE]
Bemix

Bemix[/QUOTE]
Bemix ampul eczanede satılıyor içinde 5 adet ampul var 3-4 tl uygun fiyatı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…