1 adet bemix ampul, 1 kapak badem yağı, 1 kapak hint yağı ve 1 kapak üzüm çekirdeği yağı bunları karıştırıp haftada iki kez sürebilirsin. 3-4 saat bekletip yıka. Ben denedim bunu 3 hafta haftada 2 kez yaptım ve çok farkediyor. Kesinlikle denemeni tavsiye ediyorum. Umarım işini görür :)
Bir kerede hepsi değil 5 adet bemix ampulden 1 ampulu kırıp döküceksin bi kaseye , sonra 1 kapak badem yağı, 1 kapak hint yağı ve 1 kapak üzüm çekirdeği yağı bunların hepsini karıştırıp o an sürüceksin saç diplerine. Dediğim gibi 3-4 saat bekletip yıkayacaksın :) bu kadar buzdolabında saklamana gerek yok canım
Bir kerede hepsi değil 5 adet bemix ampulden 1 ampulu kırıp döküceksin bi kaseye , sonra 1 kapak badem yağı, 1 kapak hint yağı ve 1 kapak üzüm çekirdeği yağı bunların hepsini karıştırıp o an sürüceksin saç diplerine. Dediğim gibi 3-4 saat bekletip yıkayacaksın :) bu kadar buzdolabında saklamana gerek yok canım
merhaba arkadaşlar benimde bir sorunum var... saçlarım belime kadar uzun ama çok inceler... gürleştirmek için ne yapabilirim bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ???