Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saça idrarın faydası

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
seneler önce Ankara dan kitap fuarından Çiş in faydaları diye bi kitap almıştım orada okumuştum bir çok şeye iyi geldiğini vucudumuzun öz suyu diye yazıyordu ama denemedim tabii böle bir şeyi, bizim dinimizce idrarın üstümüze, eşyamıza sıçraması bile günah sayılıyor...

niye ki bi ara burda "dolunay ve idrar "diye bi topiğimiz vardı.
hepimiz de sürünmüştük ağdadan sonra kolumuza bacağımıza..
tüyleri azaltsın diye...ve doğruydu da:)))
ama o zamanlar bekardım sürebiliyordum
şimdi kocişime kötü kokmak istemem...
ayrıca annemin babaannesi dişerini gargara yaparmış..100 yaşında vefat etmiş
ve dişleri hala kendi dişleriymiş hiç dökülmemiş ölene kadar..

Son düzenleme:
cilde iyi geliyo die bi konuda açılmıştı bi ara
şimdi saça mı geld
bilimsel tarafını bilmiyorum doğru yada yanlış ? ama kimsenn midesi bunu yapmaya dayanamaz

Bir ara o kadar çok bakım konularına dalmıştım ki, dalga geçiyordum kendimle.aklinialirimsmile
"Aferdersin b.k sür deseler sürcez o duruma geldik" falan diye. Valla doğru çıktı.kafamçokkarıştı

gargara mı:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:akannehirakannehirakannehir

Son düzenleme:
Çişin birçok şeye faydası vardır.

Şİmdi "ayyyy asla, hayır, imdaaaat" diyoruz ama rabbim muhtaç etmesin. Mecbur kalınca herşey yapılıyor. Hatta tiksindiğiiz şeyler bile.

ya iyi de kuzu gargara diyo arkadaş
büyük konuşmamak lazım ama gargara yaaaaaaaaaakannehir

Çişin birçok şeye faydası vardır.

Şİmdi "ayyyy asla, hayır, imdaaaat" diyoruz ama rabbim muhtaç etmesin. Mecbur kalınca herşey yapılıyor. Hatta tiksindiğiiz şeyler bile.

Allah muhtaç etmesin içersin bile konu o değil. Güzellik için sürmekte biraz tiksindirici.:bbo:

ne diyosun :uhm::uhm::uhm:
sadece şaşkınım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…