Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saça idrarın faydası

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Allah muhtaç etmesin içersin bile konu o değil. Güzellik için sürmekte biraz tiksindirici.:bbo:

e yani.:hulya:

Bir konu vardı burda dimi, saçlamı ilgiliydi, sivilcemi neydi yaa, çişle geçiyormuş falan feşmekan.gamyoncuiremsu

Evet sabahtan kalkıp ilk çişimizi yapıcaz, gün içinde kirlenmemiş tertemiz çişimizi sürecez.sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol::roflol: hay Allahimm
genelde testlerde filanda öyledir sabah ci$i ile test yapilmalidir diye uyari notu dü$erler demek ki varmi$ onda bir hikmet
Ama yani yine de olacak gibi degil deneyen de cikacagini hic sanmiyorum yasakkelime

yok artık ya arkadaşlar idrar atık maddelerin olduğu bi sıvı sonuçta
akıl var mantık var vücudumuzun o maddelere ihtiyacı olsa atar mıydı???
amaan yani bunu bile akıl edemiyorsanız banane ya sürün her tarafınıza çişinizi dolanın çişli çişli

:)) hay allahım ölücem gülmekten

:sinifsinif::bbo::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bir hadis-i Şerif'te de okumuştum helaya girdiğimizde başımızı kapatmamız gerektiğini buyuruyordu. Neden mi İdrar buharının saçları döktüğünü hiç duymadınız mı ? Müslüman temiz olur ya hayvandan farkımız var ki ayırt edebiliyoruz işle çişi.Ama hala şu konuları konuşanlar merak edenler ne kadar düşünebiliyor bilemiyorum...

Hatta cisinize bi kac ampul kirip badem yagiyla karistirin daha etkili olsun -tatlicadiarzu- saka bi yana umarim deneyen olmamistir naniknanik

tuğba özay hapisanede bebek çişinin saça çok iyi geldiğini öğrenmiş orada bu yöntemi uygulayanları ve sonuç alanlardan bahsetmiş kitabında

yemin ederim yıkıldım gülmekten. ne yapacagımızı şaştık yakında oturup birbirimizin kafasına mıçarsak şaşmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…