Saç Rengi ve Saç Boyama Saça kına yapmak RESİMLİ

Persephone955

Iki büyük hedef!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2014
800
49
43
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405610079.024932.webp

Saçım hep hafif kızıl olsun isterdim. Akmasından dolayı tereddüt ettiğim için hiç boyamadım saçımı.

Iki senedir saçıma kına yapıyorum. RESIM ÜZERINDE HIÇBIR DÜZENLEME RENKLE OYNAMA YOKTUR. Merak edenlere kınayı nelere hazırladığımı söyleyebilirim ☺️☺️☺️

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1192116

Saçım hep hafif kızıl olsun isterdim. Akmasından dolayı tereddüt ettiğim için hiç boyamadım saçımı.

Iki senedir saçıma kına yapıyorum. RESIM ÜZERINDE HIÇBIR DÜZENLEME RENKLE OYNAMA YOKTUR. Merak edenlere kınayı nelere hazırladığımı söyleyebilirim ☺️☺️☺️

Çok güzel duruyo canım ayrıca saçların da harika çok güzel bakmışsın:34:

Çok güzel duruyo canım ayrıca saçların da harika çok güzel bakmışsın:34:

Teşekkür ederim ☺️☺️ küçükken annem sürekli kestirmiş saçlarımı çok gür ondan dolayı hala da sık sık kestiririm ☺️

Merhabalar arkadaşlar, ben saçımın mora kaçan kızıl olmasını istiyorum saçlarım açık kumral hiç boyatmadım. Sizce kınanın içine koyulan malzemelerle istediğim rengi yakalayabilir miyim yoksa salça gibi kalır mıyım ortada. Aslında küçük bir kısmına denemek istiyorum ne olacağını görmek için. Bu arada gözlerim renkli bir fotoğrafımı shoplayıp kızıl yaptım ve çok hoşuma gitti heveslendim bakalımm ne olacak :)

Bende saçımı kına ile boyamak istiyorum ama kuaförüm beyazlarını kapatamazsın kınayla dedi.Kınayı nasıl hazırladın içine neler ekledin paylaşır mısın lütfen.yaşını bilmiyorum beyaz saçın varsa kapattı mı onuda paylaşırsan sevinirim.

Ben de saçıma daha önce hiçbir işlem yapmayanlardanım ve boyalardan meydana gelen yanıklardan vs çok korkuyorum. Özellikle son yıllarda saçım çok dökülmeye başladı ve kına saçımı besler diye de düşünüyorum. Kimyasal bir şey kullanmadan önce kınayı denemek istiyorum. Acaba nası uygulanır kına, hiç bilmiyorum, biraz bahsedebilirseniz sevinirim. Çok güzel olmuş saçınız güle güle kullanın.

Güneşte baya parlıyor kınalı saçlar.Kınanın saça tek zararı zaman geçtikçe kuruma yapıyor saçta.onun dışında saçı besliyor :)

Back
X