Şampuan ve Saç Kremleri saça nem veren şampuan saç kremi tavsiyesi

Ben suan elseve 6 mucizevi besleyici sampuanini ve mucizevi yagini kullaniyorum sadece sampuani yumusacik yapiyor saci. Ekstra sac kremine ihtiyac duymuyorum hic dus sonrasi yagi 2 damla kullaniyorum uc be boylara kurutuyorum yumusacik kabarmayan elektriklenmeyen saclarim oluyo :) gonul rahatligiyla tavsiye ediyorum kesinlikle :)

[QUOTcanım saçların benim gibi kalın telli ve dalgalı mı="Nur4y, post: 43117352, member: 481878"]Ben suan elseve 6 mucizevi besleyici sampuanini ve mucizevi yagini kullaniyorum sadece sampuani yumusacik yapiyor saci. Ekstra sac kremine ihtiyac duymuyorum hic dus sonrasi yagi 2 damla kullaniyorum uc be boylara kurutuyorum yumusacik kabarmayan elektriklenmeyen saclarim oluyo :) gonul rahatligiyla tavsiye ediyorum kesinlikle :)[/QUOTE]
Ben suan elseve 6 mucizevi besleyici sampuanini ve mucizevi yagini kullaniyorum sadece sampuani yumusacik yapiyor saci. Ekstra sac kremine ihtiyac duymuyorum hic dus sonrasi yagi 2 damla kullaniyorum uc be boylara kurutuyorum yumusacik kabarmayan elektriklenmeyen saclarim oluyo :) gonul rahatligiyla tavsiye ediyorum kesinlikle :)
Peki c

Aynen evet benimde saclarim kalin telli ve hafif dalgali :) ayrica asiri kurudur ben ki sac kremlerini avuc avuc kullanirdim yinede fayda gormezdim. Elseve in bu sampuani cook iyi geldi yagida oyle :) parlattida saclarimi :)

Back
X