hardalı nasıl yapıyorsun canım anlatır mısın?
benim şuan baya uzadı diplerimi kendim kumral boyadım missssss o turunculuğu biraz kırdım ama uçlar çok kuru malesef yanık.
tatilden sonra denizde iyice yıpranacağı için yaz sonu kestirmeyi düşünüyorum.
renk şuan başlara göre daha iyi biraz daha böyle kullanabilirim.
ama şuan zoratenin kullanmaya başladım saçlarım iyice kuruycakkkkkkkkkkkkk:2:
Arkadaşlar, restorex diye bir şampuan markası var. Benim saçlarım çabuk kırılan ve ince Telli olmasına rağmen, birkaç ayda toparladı saçlarımı. Şimdi keyifle uzuyorlar:) bir deneyin derim. İçeriği de sıradan şampuanlara göre sağlıklı. A101'lerde arada sırada satılıyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar, restorex diye bir şampuan markası var. Benim saçlarım çabuk kırılan ve ince Telli olmasına rağmen, birkaç ayda toparladı saçlarımı. Şimdi keyifle uzuyorlar:) bir deneyin derim. İçeriği de sıradan şampuanlara göre sağlıklı. A101'lerde arada sırada satılıyor.
galiba benim size yardımım dokunabilir hanımlar 😊
yorumları okuyamadım.
başlığa yazıyorum sadece.
ben 3 yıl önce belimdeki saçlarımı omuzlarıma kadar kestirdim.
çok pişman oldum ama uzar dedim.
aradan 2 buçuk yıl geçti saçlarım bir gıdım bile uzamadı.
ne yaptım ne ettim uzamadı. artık depresyona girdim.
sonra aktarda bir şampuan keşfettim.
entele şampuanı ve entele losyonu. tek bir markası vardı zaten.
4,5 ay düzenli kullandım.
mucize! saçlarım nerdeyse kalçalarıma değecek 😊😊
ve şampuan ayrıca yağlı saçlara birebir.
sabah yıkayıp akşam yağlanan saçlarım 3 gün yıkamasam yağlanmadı.
artık kullanmıyorum bıraktım. çok mutluyumm. sorularınız olursa ben burdayım 😊
Her Akdarda bulunur mu bide fiyatı ne kadar canım bende kırık cok uzamıyo diye kestim baya kısa okul açılana kadar uzatmam lazım
canım genelde büyük aktarlarda oluyor ama ben şansıma bazen ufaklarda da buluyorum.
fiyatından emin değilim. ama losyon ve şampuan beraber 40 küsür tutuyor canım.
ffEki Görüntüle 1165132
BU SACIM 4 5 GUN ONCE CEKILMISTI ASLINDA SACMA OLUCAK AMA Eki Görüntüle 1165134 BUNUDA BUGUN CEKINDIM YANI UZAMIS GIBI DURUYO AMA 4 5 GUNDE SAC NE KADAR UZAYABILIR.(SAMPUANIMA KATTIKLARIMDAN SONRAKI FOTOM) Bılmıyorum yanılmamı
Peki bu şampuan yağlı saçlara iyi geliyo demişsin canım. Benim saçlarım ise çok kuru benim için iyi olmaz mı sence?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eve gidince bakacağım canım.
canım hiç bilmiyorum, bir denesen? sonra belki canlandırıcı maske falan yaparsın.
k bakmayin bu sizin saciniz oldgna innmyrm eger sizseniz 2 gunde bu kadar uzamaz bn o kadar saclarimi sewerim en iyi bakimi yprim bu arada sacim gicimin altinda ve cok abartmissin 2 gunde o kadar uzyn bir sac grmdm
Eki Görüntüle 1193407
Üsttekı fotograflar 1 ay oncesınden alttakıler 1 ay sonrasından belkıde daha az 20 25 gun kestirdim kısa dıyodum usttekılerı bu yazıyı yazdıktan sonra cekmıstım sız dusunu ben hergun gordugum ıcın farkedemıyorum fotograflardan anlasılıyor anca :)
inanmıyosanda buna bakabılırsın herşey açık bence :)))
Tabi atıyım sımdı cekındım 1ay oldu sanırsam :) Eki Görüntüle 1204111
Çok teşekkürler canım :) 3 parmak felan uzama var gibi . Ben sinemaki uyguladigimda da böyle uzamisti o zamanlar ama şimdi 2 parmak bile uzamadi. Bide bunu denicem belki işe yarar :-/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?