Saç Şekillendiriciler Saçı elinde kalan kız. Aman dikkat hanımlar !!!

Babydustt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
2.116
2.445
333
http://www.youtube.com/watch?v=LdVuSvZOqXM

İngilizce fakat dili anlamanıza gerek yok izledikleriniz yetiyor
Saçınıza maşa yapmadan önce sürdüklerinize dikkat edin. Yoksa bu kardeşimize benzersiniz
Valla benim için acıdı şuan. Ağzıma sinek kaçacak

Son düzenleme:
aynen yazık ya.. :26:agzım acık kaldı allahtan ben oyle seyler kullanmıyorum. dua etsin sacının alt tarafında sacları acınca kapatır ya üstte olsaydı

aynen yazık ya.. :26:agzım acık kaldı allahtan ben oyle seyler kullanmıyorum. dua etsin sacının alt tarafında sacları acınca kapatır ya üstte olsaydı

Bende ilk onu düşündüm ya üstlerde olsaydı ya da büyük bir tutam olsaydı Aman Allah korusun

Her izlediğimde çok gülüyorum bu videoya, o ciddi ciddi maşanın inceliklerini anlatırken bir anda saçı elinde kalınca yüzündeki ifade, şaşkınlığı çok komik bence

Nasıl yaa.. ??? Şok oldum.

Aynen saçına sıktığı şeyden kaynaklanıyor bence

Her izlediğimde çok gülüyorum bu videoya, o ciddi ciddi maşanın inceliklerini anlatırken bir anda saçı elinde kalınca yüzündeki ifade, şaşkınlığı çok komik bence

Valla ben ilk şok oldum diğer izlemelerimde güldüm baya yazık tam elini saçına götürecek şok oluyor

saçı kopuyor kızın bu kadar.

yalnız 1:08'den videonun sonuna kadar sadece bakakalıyor yazık ya.çok iğrenç bir durum sinir oldum durduk yere.karmakarışık duygular içerisindeyim şuan
[/QUOTE]

Akşam akşam güldüm tepkinizeee

yazık ya , organ sonuçta :2::2::2:

Cannnnnnnından bir parça vallahiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…