- 28 Temmuz 2015
- 799
- 1.021
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte bunun adı ego. Öyle üzülüyorum ki. Mülkün bizim olduğuna, "ben"e öyle inanmışız ki. Sanki hiç ölmeyeceğiz, başımıza bişey gelmeyecek, yaşlanmayacağız. Yanlış yerleşmiş düşünceyi değiştirmek öyle zor ki.
Önyargılı evet. Ben de üzülüyorum ve onu da kırmamak için elimden geleni yapıyorum.Annen Adına Üzüldüm.. Önyargılı bir insanmış, belki tanıyınca çok sevecek bu bilinmez..
Eğer senin için doğru insan olduğunu düşünüyorsan hatta düşünceden öte kalben hissediyorsan kimseye söz hakkı vermemelisin..
Kim kusursuz ki, Allah karakter kusuru vermesin yeter ki. Maddi olan hiç bişeyin sahibi biz değiliz. Gelir, gider.Ego mu? Bilemiyorum. Mesela kızın birisi benim erkek kardeşimi kel diye hakir görse egoma yenik düşer miydim? Düşerdim wallahi. Bende onları hakir görürdüm. Kimbilir sizin yukarıdan bakılacak neleriniz var? Anneniz bu konuda ne düşünüyor? Küçük prensesi kusursuz muymuş?
Amin. Karakter sorunu olan çok insan var şu materyalist dünyadaKim kusursuz ki, Allah karakter kusuru vermesin yeter ki. Maddi olan hiç bişeyin sahibi biz değiliz. Gelir, gider.
Asla öyle bi tavrım yok. O yüzden de size açıklama yapmayacağım, çünkü yorumlarda gerekli açıklamaları uygun üslupla yaptığıma inanıyorum.sanki adamın kafasının yerinde karpuz varmış gibi, ne bu tavırlar.
sevdiğiniz biri hakkında böyle konu açmanız bile çok garip.
annem böyle böyle diyor onu nasıl ikna edebilirimden çok siz olsanız evlenir misiniz havası var. yakıştıramadım valla.
Annemin bu tavrı değişmeden bir araya getirmeye çekiniyorum. Çünkü boş bulunur, bişey söyler de kalbini kırarsa onun çok üzülürüm. Ben incinir diye böyle bişeyi sorun ettiğini söylemedim bile. Ama dediğiniz gibi, ailemize girerse tavrıyla, nezaketiyle, kişiliğiyle çok sevilecek onu da biliyorum. Şu an bu tavırlar süreci zorlaştırıyor sadece.Benim eşim de kel ve çok karizmatik duruyor. bütün akrabalarım eşimi çok beğeniyor. Ay kel koca bulmuşsun ne kötü diyen olmadı hiç. tam tersi bizi çok yakıştırıyorlar.
Gerçekten tek sorun kel olması mı? annen için önemli olan sana nasıl davrandığı olmalı.fiziksel olarak beğenmesi gereken kişi sensin.
Annenle tanışmadılarsa bence tanıştırmalısın.hepberaber vakit gecirin.kisiligini gördükçe içi ısınacaktır.
Sakın ona birşey söyleme zaten.annen bunca yıllık kafa yapısını bir anda değiştirmez bence anca onu tanıyınca sevebilir uzaktan sevdirebilecegini sanmıyorumAnnemin bu tavrı değişmeden bir araya getirmeye çekiniyorum. Çünkü boş bulunur, bişey söyler de kalbini kırarsa onun çok üzülürüm. Ben incinir diye böyle bişeyi sorun ettiğini söylemedim bile. Ama dediğiniz gibi, ailemize girerse tavrıyla, nezaketiyle, kişiliğiyle çok sevilecek onu da biliyorum. Şu an bu tavırlar süreci zorlaştırıyor sadece.