benim de başıma aynı dert geldi. ne kullanırsan kullan ne yaparsan yap maalesef düzelmiyor. saçın uzayınca ancak kendine geliyor. ama yardımcı olabilecek loreal absolute repair ürünleri var. şampuan krem bakım serumu çok işe yarıyor. saçı yumuşatıyor. deneyebilirsiniz
kestirip uzamasını beklemekten başka çare yok bence bi yandan da doğal bakımlar yapmalı.ben serumların saç bakım kremlerinin maskelerin pek işe yaradığını düşünmüyorum.eğer gerçekten işe yarayan bişey varsa ve kullanıp yararını gören bizimle paylaşırsa çok iyi olur
kızlar ben yine bu siteden birinden okumuştum açıcıyla yanan lastik gibi saçlarına kuaför demişki saçını elma sirkesi sürüp 15 dakika beklet deneyip memnun kalanlar ver.ben yapmadım.fikir vereyim dedim
topiği bulamadım tekrar bakıp başlığı veririm
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...lmus-saclarimiza-care-varmisss-kizlarrrr.html
ahada buldum ve başka başlıklardada okumuştum memnun kalanları
Ellerine sağlık Allah razı olsun hemen bakıyorum sirkeyi içeriğine bakılır gerçide yakıcı olurda saça zarar verir sanıyodum kullansam nolur diye kafama takılıyordu
yanık, kırık, saçların tek çaresi kestirmek diye düşünüyorum, çeşitli kürlerin eski güzelliğine kavuşturcağını hiç sanmıyorum canım. kürler, yağlar bunlar sağlıklı saçın bakımını yapar bence. en iyisi her ay birer cm kestirmek. böylece bu sorundan. uzun vadede de olsa kökten kurtulursun. bnm saçlarımda da 4-5 renk oldu ton değil ama renkdipler kumral olarak başlıyor uç kısımda siyahımsı olarak son buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?