- 21 Ağustos 2014
- 524
- 322
- 73
- Konu Sahibi gececikedi
-
Ombre dusunmuyorum acik kizil evet en cok o hosuma gidiyorOmbre yaptırabilirsiniz.. Resimlere gelince açık kızıl iddialı ama hoş duruyor.
YOk karistirmiyorsunda ustteki koyu kizili kullaniyorum oda dikkat cekiyor zaten acikcasi onu pek dusunmek istemiyorum icime sinsin diye kararsiz kaldimAcik kizil motorcu kiyafetleri falan insanlarin bakislarina hazir ol derim. Umarim kisileri karistirmiyorumdur? Coook abartili bence bariz kirmizi.
Buda guzelde kizil dedin mi aklima bunlar geliyor iste koyu suanki rengi
Kırmızılar aynı üniversiteye yeni başladım haddinden fazla çılgınım rengi gibi.
Diyosun benimde icimde en cok acik kizil geciyo ^^Acik kizil yesil gozlere cok yakisiyor bence, birde beyaz tenliymissiniz olmus bu is :)
Ozaman sari diyebilirsin arkadasim ^^kizil degil ki bu kirmizi. bence dogal hayatta olmayan renkler cok itici ve avam duruyor.
1.resimdeki zaten kullandigim renk 2.resimdeki gibi yada sari istiyorum aslinda ama acik kizil daha cokdirek konuya girer girmez 1. resim harika didim :) sanada yakışcağını üşünüyorum bunun bi ton acığını denersin istersen ama 2. deneme
EVet bunlarda cok cok guzel ama turuncu pek sevmiyorum kirmiziDediğin gibi yeşil gözlü isen kesinlikle kızıl. . Sarı artık herkeste var Ombre falan da yaptırıyor esmerler onlara bile gidiyor..
Ama Kızıla baksana hem nadir hem güzel. .Eki Görüntüle 1261127 Eki Görüntüle 1261128
COk begendimmm aldim bunuAcik kizil tavsiye ederimm:)
Rica ederimmm:)COk begendimmm aldim bunutesekkurler ^^
Diyosun benimde icimde en cok acik kizil geciyo ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?