kızlar ben 5 yıldır çam terebentin kullanıyorum ölçü olarak şampuanın içine yarım şişe koyuyorum öyle zahmetli bişey değil kokusu saçta kalmıyo kesinlikle..
işe yarayıp yaramadığına gelince 7 yıldır saçlarım röfleli 2 ayda bir röflemi yenilerim 3 haftada bir dip boyası yaptırırım saçlarım ince telli olmasına rağmen bi sıkıntı yaşamadım.yani nasıl şampuanınız bittiğinde gidip alıyosanız çam terebentini de öyle alın ve içine koyun.bir de parklaklık veriyo
sevindim canım iyi geldiğine:1yes2:
ama ben seni takip ediyorum kaçmaz benden:1ninca: sen bayağı bişeyler kullanıyosuuunnn bir ara kitap falan çıkarırsan ilk müşterin benim valla şeker:1yes2:
Ben dün çamterabentin ve badem yağını karıştırıp uyguladım ama aklıma takıldı hergün uygulanırsa bir zararı olur mu ya da belli bir süresi var mı?Ben normalde saçımı hergün ya da günaşırı yıkadığım için hergün bu karışımı sürüp beklemek zor gelmeyecek yani eğer sakıncası yoksa böyle yapmayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ben dün çamterabentin ve badem yağını karıştırıp uyguladım ama aklıma takıldı hergün uygulanırsa bir zararı olur mu ya da belli bir süresi var mı?Ben normalde saçımı hergün ya da günaşırı yıkadığım için hergün bu karışımı sürüp beklemek zor gelmeyecek yani eğer sakıncası yoksa böyle yapmayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
saçlarınızın çabuk uzamasını istiyorsanız pirinç ve pirinç içeren gıdalar tuketin. saçlar çok çabuk uzuyor.
bunu daha önce duymamıştım. sen bu pirinç tüketimine dikkat ettin mi? sonuç aldıysan bizde deneyelim :) bide ne gibi ürünler önerirsin?
pirinç biotin bakımından oldukça zengin,biotin de saç ve tırnaklar için oldukça önemli oldugunddan dolayı saç uzamasına yardımcı olabilir..
,,gamseeeeeeeeeeee aktardan çamterabentin +badem yagı aldım ama hangi miktarlarda kullanacagımı bilmiyorum büyük boy bir şampuana hepsini döksem yeterli olurmu yada badem yağı ile hepsinimi karıştırcağım birde ne kadar sıklıkta kullanmak lazım :) yardım lütfennnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?