- 2 Nisan 2007
- 320
- 4
- 621
Dün aldım ezdım doktum sampuanlarımın ıcıne paylaştırarak :) bugunde başlıycam bende onu sorucakdım ne kadar bekletıyım dıye yazmışsın zaten :) her şampuanımı bekletıyorum ben 5 dk falan bunuda ole bekletırım bayanssulusmile
SAÇ PARLATICI BAL MASKESİ :
1 çay kaşığı balı, 4 bardak sıcak suda eritin. Saçlarınızı şampuanladıktan sonra hazırlamış olduğunuz suyu saçlarınızın dibine çok fazla değdirmeden uçlarına doğru uygulayın. Daha sonra durulama yapmadan saçlarınızı kurutun. Parlaklığı görünce şaşıracaksınız
çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsunuz...
birşey sormak istiyorum,
bu söylemiş olduğunuz karışımı sürdükten sonra durulama yapmazsak,
yapış ypış olmaz mı,hani bal ve su sonuçta...??
Bu tarifimiz koyu renk saçlara sahip olan hanımlar için. İçinde su kaynayan genişçe bir tencerenin içine daha küçük bir kabı oturtun. Yarım çay fincanı ayçiçeği yağını, 1 çorba kaşığı kakao yağını, 1 çorba kaşığı susuz lanolini bu ikinci kabın içinde eritin. Bütün bu yağlar eriyince, kabı kaynar suyun içinden alın ve karışımı iyice çırpın. Bu karışımdan 1 çorba kaşığı kadarını alarak buna 1 çorba kaşığı su katın, iyice karıştırın. Bu sıvıyı ovarak başınıza sürün ve bu durumda 15 dakika ile yarım saat arasında bekleyin. Ardından saçınızı yıkayıp durulayın. Bu tedavi koyu renk saçlara yeni bir canlılık ve parlaklık verir.
Dax supergro'yu nerden aldın? Ben alışveriş merkezlerindeki bitkisel kozmetik ürünleri satan birkaç yere ve birkaç eczaneye sordum, bulamadım.
bazıları da sacın kendi yagıyla beslenmesi lazım diyor :SS
Doğum kontrol hapını bende araştırıyorum..Ama kullanan çok az kişi var..Kullananlar hangi marka kullandıklarını yazarlarsa sevinirim..Arkadaşımda bugün bana bu formülü söyledi..Bebek şampuanının içine yasmin doğum kontrol hapı ezilip koyulacakmış..Fakat hala beklemekteyim...
benim saçlarım siyah ve omuzlarımda belime kadar uzatmak istiyorum ama boyadan ve maşadan 5 ay önceki başarısız renk açtırma operasyonundan ötürü yıprattım biraz saçlarımı kestirip kendine getirdim ama yinede eski saçım gibi değil ve bu tarif sanırım tam benim içinama lanolin denilen şey nedir ne kadardır ilk defa duyuyorum..
ayrıca bende saçlarımla çok oynarım.7 senedir platin sarıydı saçlarım ve çok yıprandı hatta en son boyattığımda saçlarımı yaktılar saçımım üst kısımları koptu ani bir kararla saçlarımı koyu renge boyattım belime kadar olan saçlarımı omuz hizasında kestirdim. şimdi ise pişmanım.tekrar sarı olmak istiyorummmmmmmmm..ayrıca saçlarımın bir an önce uzamasını..ama sanki hiç uuuzamıyorr
canım yukarda dediğim gibi doğum kontrol hapını şampuana karıştırarak saçlarını yıkamayı dene..faydasını göreceksin..hem hızlı uzayacak hemde saçının kuruluğunu alacaktır..hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?