Eki Görüntüle 1023679 kızlar resimdeki ilk saç sinemaki kürüne başlamadan önce ikincisi sinamaki küründe 4. Uygulamayı bitirip 2 haftalık dinlenme süresindeki hali sizce nasıl uzama ? Ben sinemakinin yanında eosse saç uzatan şampuanın içine doğum kontrol hapı çamterebenten ve bemix ekledim bir de biotin içiyorum solgarın ama ben dermotoluğma danıştım acnetrent kıllanıyorum bir de cildim için :) neyse o bana xpecia yı önerdi biotin tırnak ve saç beyazlamalarına iyi gelir dedi kendisinin önerdiği ilaç tablet şeklinde ve 55 tl .ben şuan biotin içiyorum ikinci kutudayım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence süper uzamış ama sinameki mi biotnmi uzattı bilemeyiz bende sinameki yapıyorum ama bu kadar uzama harika simdi hardal tozu başlıyorum tebrikler.
meraba arkadaşlar :anladığım kadarıyla bu biz bayanların ortak takıntısı saçlar..benm bir önerim var saçlarının çabuk uzammasını isteyen arkadaşlara ben yapıorum ve işe yaradaığı bir gerçek ..arkadaşlar aktarda satılan çamterabentin adlı ürünü kullanmanız tavsiyemdir..hem doğal bir üzün hemde isteklerinize cevap bulacağınıza eminim..bir şişe badem yağına çamterabentini katıp kullanın..badem yağına diyorum isterseniz daha etkili olması açısından direk olarakda sadece çamterabentin uygulanabilir ama fazla kullanıldığında saç derisini tahriş ediyor bu yüzden friksiyon yapıp kullanmnız önerilir..eğer badem yağı ile beraber kullanacaksanız banyodan önce tüm saça sürüp bekleyin belli bir süresi yok çünkü tamamaen bitkisel ve doğal oldukları için saça bir zarar vermezler ama tek olarak çam terabentin kullanacaksanız uçlara bol diplere gelmeyecek şekilde sürüp (en fazla 1 saattir tavsiye edilen ) bekleyin ayrıca çamterabentini şampuanlarınıza katıp her yıkamada dahada etkili olmasını sağlayın şampuan kutunuzun boyuna göre zaten anlarsınız ne kadar koymanız gerektiğini..çamterabentin saçı uzattığından emin olmak istiyorsanız eczanelere ve kuaförlereda danışabilirsiniz....hade kolay gelsin arkadaşlar başka sorularınız olursa herknuda beklerimm bu işlerle çok ilgilenirimde...:1yes2: :1yes2: :1yes2:
bence süper uzamış ama sinameki mi biotnmi uzattı bilemeyiz bende sinameki yapıyorum ama bu kadar uzama harika simdi hardal tozu başlıyorum tebrikler.
Malzemeler:
-sinameki otu
-bemiks ampul
-bepanten ampul
-1 kapak tatlı badem yağı
-1 tatlı kaşığı sirke
-2 yemek kaşığı zeytinyağı
-bulabilirseniz evigen ampul(ben ne zamandır bulamıyorum)
kızlar ilk sorum ben bu küre çamterebnti eklesem olur mu ikincisi barcelona yağı mı bu kür mü lütfen yardım yeniyim daha bu konularda ben
Benim yakinimdakiler sinameki bemix ve tatli badem yagini yapiyorlardi sadece sendeki malzeme biraz fazla galiba bu benim dedgimi haftada bir.kez yapiyorsn ve duzenli yapiyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok duymadm innaki juan juan mi ne diye bi sampuan varmis onu arastiricam bnds
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kk da juan juan şampuan kullananların yorumları var çok kötü yorumlar okumadan almayın kızlar cok pişman olmuşlardı aldıklarına :)
Merhabalar bir ay önce kestirdiğim kısacık saçlarımı bende uzatmaya karar verdim. ☺️ aranıza yeni katılıyorum yazmış olduğunuz yorumları okudum çok faydalı bilgiler var. Bu bilgileri bizlerle paylaştığınız için tşk ederim. Ben de saçıma hafta da 2 gün olmak üzere zeytinyağı + bal karışımı yapıp saçlarıma sürüyorum. Hem dökülmesini önlemek için hem de bakım olsun diye. Fakat bu karışım saç rengini açıyor. Benim saçlarımın rengini çok güzel açtı. Yani boyayı akıttı. Camterebenti dkh denemeleri pratik olması nedeniyle hoşuma gitti. Acaba çamterebentini ve dkh ikisini beraber şampuana ekleyip kullanan Varmı? Ben ikisini koyup denemek istiyorum. Malzemeleri alıp kullanmaya başladığımda kendime takvim yapıp ne kadar uzadığını ölçeceğim...☺️
Canım benim saçım kızıl tonuna boyalı. Saç açma derken saçımdaki boyanın akmasını kastettim.Ben o şekilde denemiştim işe yarıyor... Yalnız saçların renginin açılması farklı, boyanın akması farklı bir şey senin saçların doğal halinden daha koyuya mı boyalı yoksa açık renge boyalıyken koyu renge mi boyadın? Doğal saç rengini doğal yolla açan bir tarif bakınıyorum arkadaşım için o yüzden bu sorularım
Canım benim saçım kızıl tonuna boyalı. Saç açma derken saçımdaki boyanın akmasını kastettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?