saçım nasıl uzar :(

Kkda bu konuyla ilgili bircok yazi var kendine uygun olan kürü uygulayabilirsin ordan
Ben cam terabenti ve sarimsakli sampuan kullaniyorum dusa girmeden oncede aktardan aldigim sac bakim yagini kullaniyorum buyuk etkisi vqr 1 yildir uzamayan saclarim cm cm uzuyor.. ve arada kes kestirmeye gitme makasla kendin al uclarindan kuaforler perisan ediyor

cok teşekkür ederim kızlarr en son kuaföre gittiğimde uclarından aldırdım adam gerçekten azıcık almıştı kestiği anlaşılmıyordu bile :) 3 ay felan oldu o zamandandırda toplasan 3 kez ya düzleştirmişimdir ya yok. artık yıpratmamaya çalışıyorum ama sanırım biraz geç kaldım ama olsn zararın neresinden dönersen kardır :) aslında bu kürleri çok uzun zamandır düşünüyordum ama saçımı yeni boyamıştım diplerinin hemen çıkmasını istemiyordum boyanın tadını çıkarmak için. şimdi dipler 3 cm kadr uzadılarr bende bu kürlerle saçımı tam uzatıp tek renk boya yapacam inşaallahhh:)

cok teşekkür ederim kızlarr en son kuaföre gittiğimde uclarından aldırdım adam gerçekten azıcık almıştı kestiği anlaşılmıyordu bile :) 3 ay felan oldu o zamandandırda toplasan 3 kez ya düzleştirmişimdir ya yok. artık yıpratmamaya çalışıyorum ama sanırım biraz geç kaldım ama olsn zararın neresinden dönersen kardır :) aslında bu kürleri çok uzun zamandır düşünüyordum ama saçımı yeni boyamıştım diplerinin hemen çıkmasını istemiyordum boyanın tadını çıkarmak için. şimdi dipler 3 cm kadr uzadılarr bende bu kürlerle saçımı tam uzatıp tek renk boya yapacam inşaallahhh:)

Insallah canim faydasini goreceksin bu arada mutlulukkar dilerim. ;)

Saçlarını her gün toka ile toplarsan oldugundan çabuk uzar yatarken bile toplayacaksın kendimden biliyorum saçlarımı hep toplarım o yüzden çabuk uzuyor,birde saçlarını her gün yıkarsan çabuk uzar ama buda saç diplerine zarar verir.

Saçlarını her gün toka ile toplarsan oldugundan çabuk uzar yatarken bile toplayacaksın kendimden biliyorum saçlarımı hep toplarım o yüzden çabuk uzuyor,birde saçlarını her gün yıkarsan çabuk uzar ama buda saç diplerine zarar verir.

ben zaten hergün topluyorum canım :) yazında gelmesiyle açık bırakınca bunalıyorm

ara iki hafta değil miydi? :26:
ben iki hafta ara vermiştim :53:
hayır canım 3 hafta o ben kuaför kontrolünde yaptım eminim 3 hafta ama ben 8 hafta yapıp bıraktım belime kadar uzayınca yapmadım dahada
canım sinemaki kürü nedir açar mısın biraz :/ ben saçlarıma hiç bakım yapmadığım için bilmiyorum :(
canım yukarıda arkadaşlar anlatmış ve KK'da bir çok konu var bununla ilgili

canım google amcaya yazdırdım :) gördüm neler olduğunu o halde sinemakiyi aktarlardan bulacam peki bemiks ampulu nerden bulcam eczaneden mi? aynen bemiks ampul mu dicem?
eczaneden canım 3 lira gibi bi fiyatı olması lazım ama bemiks olucak evigen falan almayın
arkadaşlar eczanedeki kız alırken akşam yatarken yap sabah uyanınca banyo yap daha etkili olur demişti ben öyle yaptım hep 40 dakika falan yapmadım kaçta yatarsam yapıyodum dabah namazında banyoya giriyodum

slm kızlar saçlarım aslında çok kısa deil göğsümün hemen altındalar ama ben daha uzun olsun istiyorum çünkü nişanlıyım düğün tarihim daha belirmedi ama ben yinede hazırlıklı olmak istiyorum 6 ay önce nişanlandım o zamanlar saçım biraz daha kısaydı ve kuaföre hafif dalga ver dedim nişan evde olduğu için. bildiğin sık maşa yaptı saçlar zatenn kısa ve kafamada yapıştı. ben düğünde topuz yapacam gerçi ama kınada açık bırakcam o yüzden korkuorm tekrar saçım öyle olur kısa görünür diye saç uzatmk için bildiğiniz bir yöntem var mı pirinç suyu diyorlar o nasıl uygulanır ki:/ bide saçlarım çikolata kahve altlarına sarı krepe balyaj attırdım sadece 6 paket kadar sarısı cıvık değil koyu hoş bi sarı ama düğüne kadar boyamayıp düğünde tek renk çikolata kahve yaptrmak istiyorum sarılar yok olur mu,?şimdiden tşkler

Ben size yüzde yüz sonuç alabileceğiniz benim de kullandığım birşey önereceğim. Durun marka belirttiğim için özelden yazayım.

Ben size yüzde yüz sonuç alabileceğiniz benim de kullandığım birşey önereceğim. Durun marka belirttiğim için özelden yazayım.

saol canım mesajını aldım ama sanırım cevap yazamadm yazmaya çalıştımda büyük ihtimal gelmedi yeni üye olduğumdan herhalde :)

selam cnm benım saçlarım çok gür ve uzun bu şekilde olmasıda yapısından kaynaklanıyor. ben saçımın hiç kısa olduğunu hatırlamam kestiririm kırıklarını 2 ay sonra 3 parmak uzar. saçlarımı sürekli yıkarım saç kurutma düzleştirici veya maşa gibi şeyleri çok kullanmamaya dıkkat ediyorum saçlarım kendinden dalgalı zaten birde ayda iki kere falan yılan yağı zaytin yağı badem yağı ile maske yapıyorum. evlenmeden önce karemel balyaj vardı saçımda kaynanam boyamadan önceki saç rengimi görünce bana sormadan gitmiş boya almış kendi saçım koyu kestanedir. iyi kide onu dinleyip boyamışım koyu kestane bi boya almıştı bakır renkde vardı içinde çok süperdi kendime gelmiştim resmen şimdiye kadar 3 ayda bir kere boyadık saçımı bakarsan saçına uzar ama yapısıyla alakalı benım kendi annemin saçı hayatta uzamaz mesela

Uzaması için belli başlı bır bakımı olmuyor. Fakat sık yıkamanın faydası var yıkarken dibine masaj uygulayarak yıka belki faydası olurç

çam terebentin ve yılan yağı al aktardan şampuanına karıştır aktar miktarlarını söyler zaten hem saçın gürleşir hem de uzar denedim çok faydasını gördüm dökülmeyide azaltıyo

Back
X