Umarım derdine çare bulursun, ben de bu konuda yaralıyım. Hiç elektriklenmeyen saçlarım son 2 haftadır öyle bi elektrikleniyor ki, ruh haliyle alakası var mı acaba? Kafayı yicem sprey vs. hiçbir şey işe yaramıyor, 2 haftada ne değiştiki böyle.
Off bilmiyorum ki canım ya daha sprey falan denemedim ama kafayı yedirtçek bana bu durum, düz fönden başka şey çare etmiyo ama kendi kendime de fön çekemiyorum malesef.
canım yıpranmış saçlara bakım suyu başlığındaki tariften çok memnun kaldım ve kalanda çok bi oku derim :) yumuşacık yapıyor yıpranmış saçı bile ve düz olmasını destekleyici elidorun düz saçlar için durulanmayan kremi var mor olan o çok güzel yapıyo tavsiye ederim ...
saç uzmanı değilim ama bir çok yerde okuduğum ve kuaförlerinde söylediği şey nemini kaybeden saç elektriklenir. saçınız kurumuş olabilir.. nem maskelerini deneyin isterseniz. ben en son ammino keratin diye bir maske var onu aldım saçın kabarmasını baya alıyor. hatta fönlemiş gibi oldu bende. saçları yumuşattı. içindeki keratinden kaynaklı sanırım. forumda araştırın isterseniz. ben öneririm. onun dışında evde yapılan nem maskeleri yada kozmetik satan yerlerde başka markaların maskelerini de deneyebilirsiniz.
önerebileceğim en iyi argan yağı:) benimde saçlarım inanılmaz kabarıyor ve elektrikleniyordu down& under argan yağını kullandım yumaşacık oldu saçlarım.banyo yaptıktan sonra ıslak saçıma sürüyorum iyicene yediriyorum diyelim daha sonra saç kurutma makinesiyle kurutuyorum.hem nemini geri kazanmış oluyor hemde kabarmıyor ayrıca bu ürünü kullandığımdan beri saçlarım daha hızlı uzamaya başladı:)