Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçlarım eskiden öyle gürdü kişimdi azıcık kaldıı
kirpiklerim hiç bi zaman gür olmadı zaten onlarda azıcıkk
saçlarımın gün geçtikçe sayısı azalıyoo
ama malum yerlerde gün geçtikçe kıl sayısı artıyor hiç dökülmüyoo
bu nasıl adalet desem günah olur mu:44:
Ahhh o malum yerlerdeki kıllardan kim muzdarip değil ki? Bende de ayni sorun var saçların israrla dökülürken kıllarınm bi o kadar ısrarlı çıkmaya devam ediyor
bari saçım dökülmesinnbu aralar saçıma çok taktım psikolojimi bozuyo birde malum yerleri gür gür gördükçe psikoloji filan kalmıyo
![]()
Takma kafana canım ya aslında çözümsüz değil ne bileyim lazer falan pek bi yaygınlaştı artik üstelik saçların için de bakım yapabilirsin bu sayede bi nebze de olsa rahatlamış olmaz misin
Kesinlikle orjinal has badem yagi öneririm canim.. ve ilk zamanlarda sarmisak ezip sürmeni inan ban ise yariyacak.. ve yeterince protein al süt lü seyler yumurta et türü seyler canim.. sen taktikca daha cok dökülcek stresden hic canini skma ve diyet gibi seylerde sakin yapma ..
saçlara çam terebentin yağı sürüyolar diye duymuştum
tüylenme konusunda da pek çok kadın sorun yaşıyo zaten iğneli epilasyon yaptırıyolar genelde ince tüyler için
bi araştır istersen
çam terebentini denedim bana fayda etmedi![]()
canım bende de aynı dert var malesef
pko var bende bi yandan fena saçlarım dökülürken bi taraftan çıkmadık yerde kıl tüy kalmadı
ama buna da şükür diyorum
doktora filan git bence dökülmeye devam ederse kötü olur
Zeytin yagina benzerligi var parmak da hissi öyle eczanelerekilerde büyük ihtimal dogal dir .. yüzde yüz badem yagi yazan ürünlerde var biraz arastirmadan sonra bu bulunur trde kalmadigim icin bir isim önerisinde bulunamicam ama bulduktan sonra cok kolay ve faydasini görceginizede eminim.. isterseniz basinizi yikadiktan sonra sac kremiyle beraber saca sürüp masaj yaptikdan birazda beklettikten sonra yikayip durulayabilirsiniz .. öbür yöntem ise sacinizi yikadiktan sonra havluyla hafif kuruttutuktan sonra bir kac badem yagi kafaniza döküp bunu dagitmak masaj yapmak .. daha iyi yayilmasi icin geriye dogruda tarayabilirsiniz .. 20 dk fln kadar bekledikten sonra sampuanla yikayin . hindistan cevizi yagida iyi gelebilir badem yagini bulamazsaniz.. ve kesinlikle dedigim gibi bol bol protein alin..
bu halimize de şükür tabi beterin beteri var![]()
Al benden de o kadar..
hem bizden daha kötü durumda olanlar da var
doktora gidersin saç dökülmesine çare olur
lazere gidersin kısmen de olsa kıl tüyleri halledersin
ama Allah korusun engelli olanlar var yaşaması için başkalarına muhtaç olanlar var
o yüzden ne durumda olursak olalım gene de şükretmeliyiz