Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçım ve gereksiz kıllarr !!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

rose3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
574
13
68
saçlarım eskiden öyle gürdü ki :( şimdi azıcık kaldıı :( kirpiklerim hiç bi zaman gür olmadı zaten onlarda azıcıkk :(

saçlarımın gün geçtikçe sayısı azalıyoo :43::43::43:
ama malum yerlerde gün geçtikçe kıl sayısı artıyor hiç dökülmüyoo :14::14::14::14:

bu nasıl adalet desem günah olur mu :43::44:

saçlarım eskiden öyle gürdü ki :( şimdi azıcık kaldıı :( kirpiklerim hiç bi zaman gür olmadı zaten onlarda azıcıkk :(

ama malum yerlerde gün geçtikçe kıl sayısı artıyor hiç dökülmüyoo :14::14::14::14:

Ahhh o malum yerlerdeki kıllardan kim muzdarip değil ki? Bende de ayni sorun var saçların israrla dökülürken kıllarınm bi o kadar ısrarlı çıkmaya devam ediyor

Ahhh o malum yerlerdeki kıllardan kim muzdarip değil ki? Bende de ayni sorun var saçların israrla dökülürken kıllarınm bi o kadar ısrarlı çıkmaya devam ediyor

bari saçım dökülmesinn:43::43: bu aralar saçıma çok taktım psikolojimi bozuyo birde malum yerleri gür gür gördükçe psikoloji filan kalmıyo :(

bari saçım dökülmesinn:43::43: bu aralar saçıma çok taktım psikolojimi bozuyo birde malum yerleri gür gür gördükçe psikoloji filan kalmıyo :(

Takma kafana canım ya aslında çözümsüz değil ne bileyim lazer falan pek bi yaygınlaştı artik üstelik saçların için de bakım yapabilirsin bu sayede bi nebze de olsa rahatlamış olmaz misin

Takma kafana canım ya aslında çözümsüz değil ne bileyim lazer falan pek bi yaygınlaştı artik üstelik saçların için de bakım yapabilirsin bu sayede bi nebze de olsa rahatlamış olmaz misin

saçlarım da kan değerlerinde sorun yok bi hastalığım yok
bakım da herkes yazmış şunu yaptım iyi geldi bunu yaptım iyi geldi hangisini yapayım :( hem birine iyi gelen herkese iyi gelmiyoki :(( kel bölgeler var yanlarda iyice büyüyo o kellikler :( zaten moralimi asıl bozan kel bölgeler :(

Kesinlikle orjinal has badem yagi öneririm canim.. ve ilk zamanlarda sarmisak ezip sürmeni inan ban ise yariyacak.. ve yeterince protein al süt lü seyler yumurta et türü seyler canim.. sen taktikca daha cok dökülcek stresden hic canini skma ve diyet gibi seylerde sakin yapma ..

canım bende de aynı dert var malesef :43::43::43:
pko var bende bi yandan fena saçlarım dökülürken bi taraftan çıkmadık yerde kıl tüy kalmadı
ama buna da şükür diyorum

Kesinlikle orjinal has badem yagi öneririm canim.. ve ilk zamanlarda sarmisak ezip sürmeni inan ban ise yariyacak.. ve yeterince protein al süt lü seyler yumurta et türü seyler canim.. sen taktikca daha cok dökülcek stresden hic canini skma ve diyet gibi seylerde sakin yapma ..

eczaneden badem yağı aldım hasmıdır değilmidir nasıl anlarım ?
ne şekilde uygulamam iyi olurki?

sarımsak da bi kere ezip sürdüm terleyince filan hemen sarımsak kokusu geliyo burnuma ramazanda hiç çekilmiyoki :(

saçlara çam terebentin yağı sürüyolar diye duymuştum

tüylenme konusunda da pek çok kadın sorun yaşıyo zaten iğneli epilasyon yaptırıyolar genelde ince tüyler için
bi araştır istersen

Son düzenleme:
saçlara çam terebentin yağı sürüyolar diye duymuştum

tüylenme konusunda da pek çok kadın sorun yaşıyo zaten iğneli epilasyon yaptırıyolar genelde ince tüyler için
bi araştır istersen

çam terebentini denedim bana fayda etmedi :(

Zeytin yagina benzerligi var parmak da hissi öyle eczanelerekilerde büyük ihtimal dogal dir .. yüzde yüz badem yagi yazan ürünlerde var biraz arastirmadan sonra bu bulunur trde kalmadigim icin bir isim önerisinde bulunamicam ama bulduktan sonra cok kolay ve faydasini görceginizede eminim.. isterseniz basinizi yikadiktan sonra sac kremiyle beraber saca sürüp masaj yaptikdan birazda beklettikten sonra yikayip durulayabilirsiniz .. öbür yöntem ise sacinizi yikadiktan sonra havluyla hafif kuruttutuktan sonra bir kac badem yagi kafaniza döküp bunu dagitmak masaj yapmak .. daha iyi yayilmasi icin geriye dogruda tarayabilirsiniz .. 20 dk fln kadar bekledikten sonra sampuanla yikayin . hindistan cevizi yagida iyi gelebilir badem yagini bulamazsaniz.. ve kesinlikle dedigim gibi bol bol protein alin..

Zeytin yagina benzerligi var parmak da hissi öyle eczanelerekilerde büyük ihtimal dogal dir .. yüzde yüz badem yagi yazan ürünlerde var biraz arastirmadan sonra bu bulunur trde kalmadigim icin bir isim önerisinde bulunamicam ama bulduktan sonra cok kolay ve faydasini görceginizede eminim.. isterseniz basinizi yikadiktan sonra sac kremiyle beraber saca sürüp masaj yaptikdan birazda beklettikten sonra yikayip durulayabilirsiniz .. öbür yöntem ise sacinizi yikadiktan sonra havluyla hafif kuruttutuktan sonra bir kac badem yagi kafaniza döküp bunu dagitmak masaj yapmak .. daha iyi yayilmasi icin geriye dogruda tarayabilirsiniz .. 20 dk fln kadar bekledikten sonra sampuanla yikayin . hindistan cevizi yagida iyi gelebilir badem yagini bulamazsaniz.. ve kesinlikle dedigim gibi bol bol protein alin..

haftada 2 kere yeterli olurmu her yıkamada mı kullanayım

protein konusunda da dikkatli olcam artık bakalım geçer inşaallah ama okul açılınca yurtta yumurta sıkıntılı yani haftada bir anca yiyebilirim :(

Son düzenleme:
bu halimize de şükür tabi beterin beteri var :(

hem bizden daha kötü durumda olanlar da var
doktora gidersin saç dökülmesine çare olur
lazere gidersin kısmen de olsa kıl tüyleri halledersin
ama Allah korusun engelli olanlar var yaşaması için başkalarına muhtaç olanlar var
o yüzden ne durumda olursak olalım gene de şükretmeliyiz

Al benden de o kadar..

off offf :ssz::ssz:

hem bizden daha kötü durumda olanlar da var
doktora gidersin saç dökülmesine çare olur
lazere gidersin kısmen de olsa kıl tüyleri halledersin
ama Allah korusun engelli olanlar var yaşaması için başkalarına muhtaç olanlar var
o yüzden ne durumda olursak olalım gene de şükretmeliyiz

haklısınız öyle tabiki...

Çok şanslısın daha yeni bunlarla ilgili bakım yaptım çok hoşuma gitti
Önce şampuanıma çam yağı damlattım ve çok iti geliyor bence
Tüyler içinde köklerinden aldıktan sonra daha az çıkması için limonla biraz tuzu sürüyorsun azalıyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çam terebentini şampuana bir kapak atıyosunuz ve uzuuun bi'süre kullanıyosunuz.
Haftada iki kere yumurta, zeytinyağı karışımı sürüyosunuz. Bir kere de sırf zeytinyağı...

Zeytinyağı sabunu da çoook işe yarıyo. Benim erkek arkadaşım Egeli sağolsun her gitmesinde getirir onun ince saçları bile aslan yelesi gibi oldu:1: Saç telleri kalınlaştı.

He bi'de takmayın, doktorum bana hep sen taktıkça dökülecek unut saçını der:1:

Son olarak benim dökülmem çinko eksikliğinden bi'doktora görünün derim:31:

Back
X