Saçlarımı üstün bi beceriyle yaktım
Anlımdan 2 Cm saç yandı ve dipteki küçkleri temizleyince 'uzaylı' gibi durdum. Aynalara bayılan ben, tümgün aynanın önünde duran ben, tüm aynaların üzerine örtü örttüm. Düşünün nasıl beter durduğunu :/
Kendimi öyle görmeyi kalbim kaldıramayınca kahkül kestim ama kahkül demeye bin şahit lazım. En düzgün hali,; japon animelerindeki psikopat katil kızınki kadar düzgüğn.. Hani kafasında öldürdüğü iyi adamların beyin bacak ve kol parçalarıyla dolu hali oluyor ya, o halini düşünün... :/
Ve lanet olsun ki, saçımı yeni kırmızı yapmıştım. Ve çok sevmiştim
Akos'un Çilek rengini boyadım ve kaynak taktırsamda çilek rengine devam edesim var ama asıl sorun; boncuk kaynak bu kadar önde dikkat çekmez mi? Aklımda mikro kaynak vardı ama onun maliyeti şuan beni aşıyor :/ En aızndan iki-üç ay boncuk kaynak yaptırsam ve durumu toparlayınca mikro kaynağa geçsem diyorum? Ne dersiniz? Ne yapmalıyım? Fare zehrimi içmeliyim yoksa mikro kaynak için banka mı soymalıyım?
Yada boncuk kaynak mı? Yada lütfen daha iyi bi yol olduğunu söyleyin bana? 

Kendimi öyle görmeyi kalbim kaldıramayınca kahkül kestim ama kahkül demeye bin şahit lazım. En düzgün hali,; japon animelerindeki psikopat katil kızınki kadar düzgüğn.. Hani kafasında öldürdüğü iyi adamların beyin bacak ve kol parçalarıyla dolu hali oluyor ya, o halini düşünün... :/
Ve lanet olsun ki, saçımı yeni kırmızı yapmıştım. Ve çok sevmiştim