Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçımdaki beyaz şeyler nedir bilen var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Son durulamani sirkeyle yap eger krem kalintisi oldugunu dusunuyorsan. Zaten sirke yumusacik yapiyor. Kreme bile gerek kalmiyor. Kokmuyor da korkma.

valla canım bende ve kızımda da oldu bu şeyler.kaşıntı da yapıyo kaç tane şampuan kullandım ama faydası olmadı.hemen hemen bütün kepek şampuanlarını denedim.bunların kimyasal kalıntısı olduğunu düşünmeye başladım.en son annemle grştüm.bana sodayla saçlarımın diplerini ovalamamı söyledi.çıkarkende durulama suyuna sirke koyucam.bu akşam denicem bakalım nasıl olcak.bu arada saç şampuanı olarakta dalin kullanmayı düşünüyorum.çünkü diğer şampuanlarda silikon denen bir madde varmış.belki saçımızın dibindeki oşeyler bundandır...

Adı ne?..................................

dr gidersen sana uygun olanın yazar adını. eğer cidden egzaman varsa öyle sirke salça terebentin bilmem ne sürme iyice azdırma egzamanı.

Son düzenleme:
bende de oluyor ara ara ama durulamakla ilgisi yok çünkü ben beş saatte durulasam aynı sonucu alıyorum.. benim bu zamanlarda tek yaptığım sirkeli suyla durulamak..ama arkasından tekrar normal suyla yıkama saçını sirkeli kalsın..

Egzama gibi duruyor.

dr gidersen sana uygun olanın yazar adını. eğer cidden egzaman varsa öyle sirke salça terebentin bilmem ne sürme iyice azdırma egzamanı.

Giderim ama bu sıralarda değil.Vaktim yok,çok önemli bir sorunum da yok...Kepek var tabi..yağlı karma saç tipi bir de..Benim normal kepek galiba..Ben kepek için prozinc,sedolin aldım da.Bioxin aldım bir de kepeğe karşı etkili..Ancak pahalı tabi bunlar...İyi şampuanlarla hem diplerim hem saç tellerimin biraz kendine gelsin diye başladım bunlara...
Yine de söylesen adını..Araştırmışlığım var,kulak dolgunluğu olsun..

Son düzenleme:

seboraik dermatit diye bir egzama var benim 8 yıldır uğraştığım o öle kepek gibi oluyor birde saçların yağlımı o hem bu egzamayı tetikliyor hemde dediğin gibi yıkandıktan sonra o beyaz olan resmen saç derindeki deformasyon ve yağ ben her yolu denedim 8 yıldır stres ve üzüntü çok etkiliyor

aynen benimki de ondandı. ama hala insanlar tavsiye istiyor bende onu anlamıyorum, her ilaç kişiye vakaya özgüdür. pesss

aynen benimki de ondandı. ama hala insanlar tavsiye istiyor bende onu anlamıyorum, her ilaç kişiye vakaya özgüdür. pesss

ya canım bunda en çok etkili olan kronik bir rahatsızlık olması ve yağlı cilde saça sahip insanlarda görünmesi. mevsim geçişlerinde stresli zamanlarda çok artıyor ben herşeyi denedim ama yok stresi uzak tutmadıkça geçmiyor ve çok üzücü sinir bozucu bir hastalık. Allah beterinden korusun tabi de yinede üzücü işte

bende konak gibi saç telime yapışan beyaz şeyler vardı. elseve kullanıyordum şampuan olarak. bir gün annemlerde tesadüf eseri dove şamp. kullandım. bi baktım o kepeklerden yok. anladım ki şampuandanmış .şu anda dove saç dökülmesine karşı şamp. kullanıyorum ve sorunum çözüldü çok şükür

herkese cevaplarından ötürü teşekkürler
sirkeyi deniycem bakalım çok kişi yazmış.
valla korktum yalan yok
ama demekki benden başka olanlarda vardır söylenenleri denerim olmadı cildiyeciye gitcez artık teşekkürler herkese

Bu sorunun aynisini yasamis biri olarak oncelikle bu bi hastaliga falan bagli birsey degil icin rahat olsun . Ben ne zaman beyaz renkli bir sampuan kullansam kafam da beyazlik kaliyor ve sanki sac dipleri yagliymis gibi hissediyorum . Ama ne zamanki seffaf bi sampuani kullansam normale donuyor . Bu yuzden beyaz renkli sampuanlari kullanmiyorum . Adlarini yazmam dogru olurmu bilmiyorum ama detayli bilmek istersen ozel mesaj atabilirsin . Insallah yardimci olmustur .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben yıllar evvel saçı yağlandırmak hem saçı besler hem kendi saç derisinin ürettiği yağla çabuk uzar yazıları okumuştum ve kuaförümde böyle demişti..ben abartarak 1 hafta saçımı yıkamazdım ve yaz ayında birde ..başım kaşınırdı tırnaklarımın arasına beyaz beyaz şeyler dolardı..ve dökülme olurdu..ama artık öyle yapmıyorum...elidor şampuanın içine 1 şişe 50 mlg lık çamterebentin yağını boşaltıyorum çalkalayıp kullanıyorum..şampuan su gibi oluyor.her gün saçlarımı bir kez bu çamlı şampuanla yıkıyorum..birde kremini kullanıyorum..ne saç dökülmesi ne kuruması yok ve saçım uzuyorda..tabi yıkanınca kıl kökleri rahat nefes alıyor..

Bende de var doktor egzama demişti ama almadım ben ilaçlarını zamanında şimdi yeniden gidicem mecbur. Bir cildiyeciye görün

kızlar size bişey sorcam ya az önce duş aldım ve annemin tavsiyesiyle sadece sabunla yıkandım saçımı uçlarınıda koku versın dıye sampuan sürdüm normalde yumak yumak dökülen saçlarımdan sadece altı tel koptu inanamadım resmen aşırı saçım döküyodu sizce tek seferde sabun bu kadar etkili olabilir mi ya şampuan değil sabun kullanan var mı aranızda?

Tekrar denedinmi sabunu? Acaba bendemi denesem, benim saclarimda cok dökülür...
Birde sacindaki o beyaz seyler bence kafa derisi, yüzümüzde bazen soyulur gibi olurya, peeling yapariz... Öyle birseydir...

dökülme için korkma benim geçen sene çok dökülüyodu hatta bi ara kel kalcam diye çok korkmuştum. haftada bir kere sarımsak kürü uygula saçına canım. 1 baş sarımsağı rondada krem şeklinde olana kadar parçala. sonra içine 1 yemek kaşığı zeytinyağı koy. saçına uygula. bir boneyle kapat bekle. yıkarken ilk önce şampuanı uygula ilk önce su uygularsan zeytinyağı kalır arınmaz. ben dökülmeyi böyle durdurdum.
saçının iyi temizlenmesi ve bakımı içinde şampuanın içine 1 tüp çam terebentin, 1 tatlı kaşığı badem yağı koy ve çalkala. her duşta uygula. son durulama suyuna sirkeli suyla yapma merak etme hiç kokmuyor

Konuyu geç gördüm ama bende de bahsettiğin oluyordu kaşıdıkça da çoğalıyordu çaresini buldum eğer çare bulmadıysa tavsiye ederim eczaneden alıyorum PROZİNC YEŞİL ŞİŞEDE OLANI KULLAN BANYODAYKEN ŞAMPUAN O DA ZATEN SAÇINI İYİCE ONUNLA YIKA DURULAMADAN 5-8 DK BEKLET O ARADA VÜCUDUNU YIKARSIN ZAMAN GEÇİYOR HEMEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…