Çok teşekkür ederim canım ama hiç tahammülüm yok, bide bu 4 hafta önceki foto, boyatalı oldu bağa yani. Şimdi malum güneşte açtı saçım bildiğin kırmızı parlıyor güneşte...
yeşermesi için zeminin çok açık olması lazım. sizin saçınız yeşermez. küllü koyu kumralla 2 ay üst üste boyayın anca gider o kızıllık. koyduğunuz fotolarda dorelik var. kızıllıktan kurtulunca da dore kahveye boyarsınız. yani birkaç aşama lazım..tek aşamada zor biraz
Ayrıca küllü tona boyarsan
alacağın marka mutlaka loreal majirel
ıgora royal
ındola olsun
Bu markalar küllülerde çok başarılı yeşerme yapmıyor
sadece soft bir renk çıkıyor ortaya...
Ama işte tuzlular:)
Merhaba arkadaşlar;
Kuaförüm beni bir kerede doğru anlasa şaşacağım zaten, ısrarla saçımda kırmızılık, kızıllık, turunculuk istemiyorum desemde beni soktuğu son hal...
Eki Görüntüle 380894 Eki Görüntüle 380894
Bana lütfen yardımcı olun ben bu saçımdaki kızıllığı nasıl yok edeceğim, neyle neyi karıştıracağım...
Ben aşağıdaki gibi bişey istiyorum, evet belki gölge vardır, iki renktir ama bunun gibi bi ton istiyorum, lütfen yardım edin...
Eki Görüntüle 380900 Eki Görüntüle 380901 Eki Görüntüle 380900 Eki Görüntüle 380901
......................
Loreal majirel saç boyası - 7.1 kumral küllü
Loreal majirel saç boyası - 7.0 KUMRAL YOĞUN
Canım 2 kere yazmıştım konuyu alıntı yaptığım yer var orayı oku bide istersen.bi üstünde yazdım cnm.Dikkatli bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?