cnm bence saç rengin çok güzel ama illaki kızıllık olmasını istemiosan boyayı 1:1 oranda küllüyle karıştırman lazım. mesela 7.0 ve 7.1 i alıp karıştır saçının ufak bi yerinde dene. ben eskiden kaşlarımı boyuyodum kızıl olduğu zaman bu karışımdan yapıodum doğal bi renk oluyodu tavsiye ederim.
HTY Loreal Majirel nereye baktıysam bulamadım Bana ıgora royal veya
ındola daki almam gereken kodları versen :26: seni çok uğraştırdım farkındayım :44:
Merhaba tekrar arkadaşlar... Saçımı kumral + Küllü kumral ile boyadım, rengi daha koyu ve hala turuncu kızıl parlıyor... Hiçbir değişiklik yok çok üzgünüm
İstedigin renk tam benim istedigim tonlarda benim kendi rengimdi önce dogal sarı boyayla boyadım 4 tona kadar actı ama turuncumsu oldu resmen, ardından küllü kumrala boyadım küllülük cok zayıf oranda oldu takdir edersiniz ki, bundan sonra insallah tutturabilirim..
Canım kaç gündür nete girmiyordum ondan cvp veremedim
Hangi markalarla boyadın?
Ayrıca tek boyamayla kapanmaz o dorelik kızıllık daha bir kaç kere boyaman lazım
Merhaba tekrar arkadaşlar... Saçımı kumral + Küllü kumral ile boyadım, rengi daha koyu ve hala turuncu kızıl parlıyor... Hiçbir değişiklik yok çok üzgünüm
arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz saçlarım koyu kumral uçları platine yakın sarı dip boyası şöyle açık küllü kumral istiyorum evde yapmak mümkünmü sizce şimdiden teşekkürler
Ayrıca küllü tona boyarsan
alacağın marka mutlaka loreal majirel
ıgora royal
ındola olsun
Bu markalar küllülerde çok başarılı yeşerme yapmıyor
sadece soft bir renk çıkıyor ortaya...
Ama işte tuzlular:)
Merhaba, siz galiba bu konuda bilgilisiniz bana yardımcı olursanız çok sevinirim.. :)
Saçlarımı 2 gün önce ilk kez boyattım, bakıra boyattım ancak istediğim gibi olmadı. diplerim turuncu uçlara doğru da daha koyu ama renk farkı bariz goruluyor ışığa gore de kızılı bile andırıyor nerdeyse,kendime hiç yakıştırmadım. Boyattığım için çok pişmanım doğallık her açıdan en iyisiymiş. Şimdi saçlarımı hangi renge boyatırsam turunculuk gider ve daha doğal olur uçuk bi renk istemiyorum artıık. Tahammülüm de yok 2 hafta sonra direkt boyatmak istiyorum. Ben daha çok koyu kahve düşünüyorum ama akınca tekrar turunculuk çıkar diyorlar küllü renkler gerçekten yeşerme yapar mı çok daha kötü olmasın lütfen amacım bir an önce kendi saçıma dönmek çünkü. küllü koyu kahve nasıl olur sizce?
bi yardım eli lütfennn =)
Önceki ve sonraki hal