Canım Sen 1 hafta hacı şakirle iyice akıt saçlarını çitile o sabunla o kızllıklar bi aksın.Sonra Neva Color un veya İstediğin Her Hangi Bir Markanın Kapuçino veya Kahve Rengi al.NevaColorda 4 numara olan kahve veya 5 numara olan veya gene aynı markanın kapuçino 7.7 olan var boyanı alırken dikkatlice bak.1 hafta boyunca kızıllıklarını akıttıktan sonra. Al boyanı eline boyanın içine yarım çay bardağı zeytinyağınıda dök karıştır boyanı yap.2 yıkamadan sonra o rengi elde edebilirsin o beğendiğin saç rengi ile benim saç rengim aynı zaten sadece ışık mucizesi ile parlatmışlar herneyse canım biz o oışıltıyıda veririz doğal yollardan 2-3 yıkamadan sonrada saçın kendine gelecektir yani boyamadan 1 hafta sonra ayrıca saçında yoğun kızıllık gördüm.İlk seferde olmadı diyelim zor bir ihtimal ama olmazsa tekrar hacışakirle akıtıyoruz iyice tekrar boyama işlemini yapıyoruz.Ondan sonra zaten tas tamam olacaktır%100.Işıltıya gelince zaten yaz aylarıda geliyor 1 ay boyunca 2 defa olmak üzere papatya suyuyla güneşte beklet doğal parlaklıklar seninle olsun.Denersen eğer sonucunu yaz muhakkak. :)
Hayır Dikkat Edersen Kahverengimsi Bir Renk Aldığın Markada Önemli Markadan Markaya Değişiyor.Birebir Canlı Olarak Renge Alacağın Yerden Bak 3 renkten hangisi içine sinerse onu al derim canım :) Hangisini kullanırsan kullan alacağın sonuç aynı olacak alternatif sundum sana sadece.Ama tercihim Kahveden Yana.İçerisinde Hiç kızıl olmayan renk o 3 söylediğim renk.ama dediğim gibi görerek alman tavsiyem.
Hayır Dikkat Edersen Kahverengimsi Bir Renk Aldığın Markada Önemli Markadan Markaya Değişiyor.Birebir Canlı Olarak Renge Alacağın Yerden Bak 3 renkten hangisi içine sinerse onu al derim canım :) Hangisini kullanırsan kullan alacağın sonuç aynı olacak alternatif sundum sana sadece.Ama tercihim Kahveden Yana.İçerisinde Hiç kızıl olmayan renk o 3 söylediğim renk.ama dediğim gibi görerek alman tavsiyem.
Dün baktım ben ama sadece küllü kumral gördüm :44: Küllü koyu kumral hangisinde var acaba?
koyu küllü kumral loreal excellence kutu boyada var. 6.1 numarası. ilk boyamada biraz koyu çıkar ama yıkadıkça açılır. istersen 7.1 küllü kumralla da boyayabilirsin ama ne kadar koyu küllü olursa kızıllıklar o kadar iyi kapanır. mesela ben hep 8-9 tonlarında boyuyorum turunculuklar bir türlü gitmiyor...koyu bir küllüyle boyarsam gidecek ama koyultmak istemiyorum ben de
İşte bende koyulaşsın istemiyorum
HYT bana cevap vermedin
Canım ilk msjımda detaylı ne yapman gerektiğini yazdım zaten
Saçında kızıllık çok yoğun senin ilk olarak doğal tonlara boyaman lazım
loreal majirel 7.0 kumral yoğun
7.1 kumral küllü karıştırabilirsin
Yada sadece 7.0 uygularsın
Daha sonra yansıması altın olan tonlar kullanmalısın resmini eklediğin tonları yakalamak için
igora royal ya da loreal majirel'de yoğun küllü boyalar var. mesela 9.11 veya 8.11 şeklinde. onlardan al o zaman. daha iyi kapatır herhalde, denemedim ama profosyonel boya oldukları için daha iyi kapatırlar büyük ihtimalle. biraz pahalı ama...bulması da zor, her parfümeride satılmıyor
Bu arada ilk eklediğim fotoda saçımı boyayalı 4 hafta oldu demiştim, son hali şuan bu...
Eki Görüntüle 382340
ben begendım ama bu flashlı gozukmesı normal gun ışıgında nasıl bence cok hos gozlerın rengı emınım ortaya cıkıyordur pekı son olarak sunu sorım bu sacı boyamadan once alt rengı ne renktı boya varmıydı ???
Eki Görüntüle 382507 Eki Görüntüle 382508 Eki Görüntüle 382509 Eki Görüntüle 382510 saçlarım önce böyleydi sonra üzerine koyu küllü kumral yaptım Eki Görüntüle 382502 Eki Görüntüle 382503 Eki Görüntüle 382504 Eki Görüntüle 382505 Eki Görüntüle 382506 sonuç böyle(( ama hala güneşte kızıllıklar var deli olacam yaa
Canım benim bi benim saçıma bak bi seninkine neresi kızıl turuncu bencede çok takmışsın sen sana öyle geliyor... 1 ay sonra yine küllü boyarsan bişey kalmaz ama zaten bişeyde yok bence...
sen çok taktığın için sana öyle geliodur yeni halin hiç kızıl durmuyo üst üste boyama sakın 1ay bekle yine aynı renk boya kalmaz kızıllık bu renk güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?