Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımdaki kızıllık ve turunculuk için acil yardım lütfen :(

Canım Sen 1 hafta hacı şakirle iyice akıt saçlarını çitile o sabunla o kızllıklar bi aksın.Sonra Neva Color un veya İstediğin Her Hangi Bir Markanın Kapuçino veya Kahve Rengi al.NevaColorda 4 numara olan kahve veya 5 numara olan veya gene aynı markanın kapuçino 7.7 olan var boyanı alırken dikkatlice bak.1 hafta boyunca kızıllıklarını akıttıktan sonra. Al boyanı eline boyanın içine yarım çay bardağı zeytinyağınıda dök karıştır boyanı yap.2 yıkamadan sonra o rengi elde edebilirsin o beğendiğin saç rengi ile benim saç rengim aynı zaten sadece ışık mucizesi ile parlatmışlar herneyse canım biz o oışıltıyıda veririz doğal yollardan 2-3 yıkamadan sonrada saçın kendine gelecektir yani boyamadan 1 hafta sonra ayrıca saçında yoğun kızıllık gördüm.İlk seferde olmadı diyelim zor bir ihtimal ama olmazsa tekrar hacışakirle akıtıyoruz iyice tekrar boyama işlemini yapıyoruz.Ondan sonra zaten tas tamam olacaktır%100.Işıltıya gelince zaten yaz aylarıda geliyor 1 ay boyunca 2 defa olmak üzere papatya suyuyla güneşte beklet doğal parlaklıklar seninle olsun.Denersen eğer sonucunu yaz muhakkak. :)

Son düzenleme:

Canım ayrıntılı bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim, senide yordum ama bişey dikkatimi çekti... Şimdi neva color un renk kartelasına bakıyorum, bahsettiğin kapuçino zaten "kızıl" serisinin içinde... Saçımı kızıldan kurtarmak isterken yine kızıla boyamış olmuyormuyuz kafam karıştı iyice

Hayır Dikkat Edersen Kahverengimsi Bir Renk Aldığın Markada Önemli Markadan Markaya Değişiyor.Birebir Canlı Olarak Renge Alacağın Yerden Bak 3 renkten hangisi içine sinerse onu al derim canım :) Hangisini kullanırsan kullan alacağın sonuç aynı olacak alternatif sundum sana sadece.Ama tercihim Kahveden Yana.İçerisinde Hiç kızıl olmayan renk o 3 söylediğim renk.ama dediğim gibi görerek alman tavsiyem.

banada yardım edebilirmisiniz gerçekten çooooook sıkıntıdayım
şu linke bakarmısın canım oraya açtım konuyu.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...-saclarimdan-an-once-kurtulmak-istiyorum.html

Tamam en kısa zamanda burada aldığım bilgilerle bişeyler yapacağım... Sonucu paylaşırım. Çok teşekkür ederim tekrar...

Dün baktım ben ama sadece küllü kumral gördüm :44: Küllü koyu kumral hangisinde var acaba?

koyu küllü kumral loreal excellence kutu boyada var. 6.1 numarası. ilk boyamada biraz koyu çıkar ama yıkadıkça açılır. istersen 7.1 küllü kumralla da boyayabilirsin ama ne kadar koyu küllü olursa kızıllıklar o kadar iyi kapanır. mesela ben hep 8-9 tonlarında boyuyorum turunculuklar bir türlü gitmiyor...koyu bir küllüyle boyarsam gidecek ama koyultmak istemiyorum ben de

Son düzenleme:

İşte bende koyulaşsın istemiyorum

İşte bende koyulaşsın istemiyorum

igora royal ya da loreal majirel'de yoğun küllü boyalar var. mesela 9.11 veya 8.11 şeklinde. onlardan al o zaman. daha iyi kapatır herhalde, denemedim ama profosyonel boya oldukları için daha iyi kapatırlar büyük ihtimalle. biraz pahalı ama...bulması da zor, her parfümeride satılmıyor

Canım ilk msjımda detaylı ne yapman gerektiğini yazdım zaten
Saçında kızıllık çok yoğun senin ilk olarak doğal tonlara boyaman lazım
loreal majirel 7.0 kumral yoğun
7.1 kumral küllü karıştırabilirsin
Yada sadece 7.0 uygularsın
Daha sonra yansıması altın olan tonlar kullanmalısın resmini eklediğin tonları yakalamak için
HYT bana cevap vermedin

Tamam canım, ikisini karıştırayımmı diye sordum ona cevap alamamıştım, demekki karıştırabilirim...
Bu arada dün üç yere Loreal marijine sordum yok dediler... Bulmak biraz zor olacak sanırım ama aramaya devam edeceğim. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için...

Evet bulamadım ama aramaya devam edeceğim :44: Bulup boyayabilirsem hemen paylaşacağım burada... Teşekkür ederim yardımların için...

Bu arada ilk eklediğim fotoda saçımı boyayalı 4 hafta oldu demiştim, son hali şuan bu...

Eki Görüntüle 382340

ben begendım ama bu flashlı gozukmesı normal gun ışıgında nasıl bence cok hos gozlerın rengı emınım ortaya cıkıyordur pekı son olarak sunu sorım bu sacı boyamadan once alt rengı ne renktı boya varmıydı ???

sen çok taktığın için sana öyle geliodur yeni halin hiç kızıl durmuyo üst üste boyama sakın 1ay bekle yine aynı renk boya kalmaz kızıllık bu renk güzel

Canım flashsız çekim bu... Gün ışığında kırmızı turuncu parlıyor işte... bende istemiyorum öyle parlamasını. Saçımı boyamadan öncede kırmızılık vardı Kumral ve Karamel karıştırmıştım. Ama kızıl parlıyor diye kuaföre gittim ilk yüklediğim renge döndü saçım! Sağolsun kızıl turuncu istemiyorum dedim bildiğin kızıl yaptı adam beni. Son hali de bu işte...

Canım benim bi benim saçıma bak bi seninkine neresi kızıl turuncu bencede çok takmışsın sen sana öyle geliyor... 1 ay sonra yine küllü boyarsan bişey kalmaz ama zaten bişeyde yok bence...

Canım benim bi benim saçıma bak bi seninkine neresi kızıl turuncu bencede çok takmışsın sen sana öyle geliyor... 1 ay sonra yine küllü boyarsan bişey kalmaz ama zaten bişeyde yok bence...

söylediklerin de haklısın canım ama ne bilim hala sinmedi içime dediğin gibi bi ay sonra falan tekrar boyatırım oda son boya olur zaten boyatmam bidaha doğal haline dönsünler

Son düzenleme:
sen çok taktığın için sana öyle geliodur yeni halin hiç kızıl durmuyo üst üste boyama sakın 1ay bekle yine aynı renk boya kalmaz kızıllık bu renk güzel

bu yorumlardan sonra içim rahatladı biraz sanırım ben abartıyorum doğal renge yakın olmuyo ne yaparsak yapalım sanırım o yüzden kötü hissediyodum kendimi bidaha tövbeler olsun yok boya falan artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…