Saç Kesim Şekilleri Saçımı 2 günde 1 yıkamaya üşeniyorum!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bu arada sac kremini sacede sacinin ucalrina sür sakin diplerine sürme, bilmiyorum kullaniyormusun ama belirtmek istedim.
diplerine de sürersen yaglanir.

Saçım 2günde bir yağlanıyor. Saçın 4-5 gün yağlanmamasını istiyorum.
Şampuan önerisi olan varmı.;? Yıkadıktan sonra saç yağlanmasın?

canım ben şampuan önerisinde bulunmayacağım malesef bi bilgim yok bu konuda ama saçın yağlandığında en azından o görünümü azaltmak istersen yıkamadan eline biraz bildiğimiz beyaz pudrayı al ve saç diplerine doğru elinle dök saçını da karıştır pudralar belli olmayana kadar inan bana o yağlı görüntü gidiyor özellikle çok sıkışık olduğun vaktin olmadığı zamanlarda çok işe yarıyor

Bende saçımı hergün yıkamak zorunda kalıyorum ama yazın bu durumdan hiç şikayetçi değilim
Ben denemedim ama duyduğum kadarıyla sıcak değil soğuk suyla yıkayınca daha geç yağlanırmış

Ben her gün yıkıyorum Saçları sık yıkamamaya alıştırmak lazımmış ama yağlı yağlı rahat edemez ki insan :26:

el yapımı sabunlar oluyor kare seklınde yesıl yada baska renk onlardan kullanın , su da orta sıcaklıkla olsun..

sabun+sampuan kullandıgım zaman 4gun idare edıyorum, tek sampuan kullandıgım zamanda 3 gün idare ediyorum kışın.. bu yaz sıcaklarında 2gunde 1 mecburen yani..
şampuanda pantene yaglı saclar için kullanırum..
hem sacı sık yıkamakta iyi değilmiş zaten ,sacında kendı yagına ihtiyacı varmıs arkadasımın annesinin kuaförü soylemıs

ben bioblas-yağlı saçlar içini yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve çok memnunum normalde şampuanlara pek güvenmem yaglanmayı önlüceklerinede inanmam ama bu şampuan saçıma iyi geldi normalde hergün yıkanırım ama artık 3 günde bir yıkanabiliyorum :)) bide gün içinde saçınla çok oynarsan saçının yağlanmasını hızlandırırsın

Benimde saçlarım çok yağlı...
Her gün yıkıyorum ama akşamına sönükleşip kafama yapışıyor...
Sinir bozucu bi durum....
Ayrıca sıcak su daha çok yağlandırır...

Tatlım benimde yağlıydı defne garlı toparladı saçım çok dökülüyor diye şu yaz günlerinde 5 günde bir yıkıyorum
Bunun dışında dry shampoo diye birşey vaar watsonsta ve youtubeda gördüm saç diplerine sıkıyorsun temiz görüntü sağlıyorr

bende saçlarımı hergün yıkıyorum yaz kış malesef..öyle alıştırmalık bir durumda değil eskiden 2-3 günde bir yıkanırdım sonra birden nasıl oldu bilmiyorum saçlarım çok yağlanmaya başladı..mecburen her gün yıkamaya başladım..saçları sıcak değil ılık suyla yıkamak lazım bu arada bazen ılık suyla yıkayınca 2 gün dayanıyo..ama ben rahat edemiyorum bu seferde..denemediğim şampuan çeşidi de kalmadı..

Ben de aynı dertten muzdaribim. 2 günde bir yıkıyorum sabredip ama 2. gün toplamadan asla çıkamıyorum. Toplasam bile çok rahatsız oluyorum çünkü kötü görünüyor. Bir kaç zamandır denediğim bişey var en azından 2. gün daha iyi görünüyor. Saç kremini yıkamadan kullanıyorum ve kremliyken saçımı tarıyorum (benim saçım çok karışıyor kremsiz açılmıyor) daha sonra şampuanlıyorum ve daha az yağlanıyor. 4-5 gün beklemek falan bana yaramadı. 2 ay pis pis dolaştım yazıevimde geçirdim ama ı-ııhh olmadı olmadı

Eskiden benim de öyleydi, ergenlik yaşlarında ise bu problemi yaşayan kişi, birkaç yıl içerisinde normale dönecektir. 13-14 yaşındayken her gün yağlandığı için yıkadığım saçlarımı şimdi 2 günde bir yıkıyorum daha yağlanmamış oluyor.

bu nası bi konu bu ya böle saçını 4 gün yıkamak isemiyorsunda vücudun hiç terlemiyor heralde insan banyonun konusunu açarmı ya kokar be insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…