saçımı başımı yoldurdum geldim:(

kaderiminoyunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
2.017
30
46
Diğer
ya kızlar neden yaa...neden ben bi baltaya sap olamıyorum..iş desen doğru dürüst iş bulamıyorum en son kursa gidim bari dedim kuaförlük kursuna....iş bulana kadar evde durmim dedim kaynanayla...kafam dağılır dedim...bide çok ilgim var kuaförlüğe....neyse bugün ilk gündü başladık .....normalde ben kuaföre gitmem..çünkü saçımla oynanmasından okadar nefret ederimki 2 gün önce kendi saçımı kendim kestim allaha şükür yetenekliyim bu konuda gayet güzel oldu..sırf kimseye saçımı dokundrutmamak için gitmiyodum kuaföre...ama kursta herkez birbirinin saçında bişeyler öğreniyor ...mesela ben birinin saçında örgü öğreniyorum sonra oturyorm o bende öğreniyor....ben mankenler üzerinde öğrenilcek sanıyodum...ay bugünden beri o gelio kafamda bişe deniyo bozuyor yeniden yapıyor çeke çeke bide...resmen migrenim tuttu ..bişeyde diyemedim çünkü bende arkadaşın saçında denedim...ama ben bişeyler biliyorum daha önce kuaförde çalışmıştım falan...bazıları saçı tutmayı bile bilmiyor...benim kafamda öğreniyorlar...ya bu çok saçma değilmi birer tane manken olsaydı da bu eziyeti çekmeseydim...vallaha kafamın dibi ağrıyor ..en son düğünümde gittim kuaföre gelin saçı için daha gitmedim gidemem çünkü dedim ya nefret ediyorum saçımın ellenmesinden..ama bu kursta şimdi olucak şeymi bu yaa..ben kuaförlerin profesyonel ellerne bile dayanamazken kursiyerler saçımı başımı yoldu bugün...ayy kızlar ben napim sırf bu yüzzden bırakabilirim kursu hatta yarın gidip gitmeek konusunda çok kararsızım ..ayy çıldırcam yaaa ..

Son düzenleme:
bir ağrı kesici al saçlarını yıka.......nedir bu prenses sendromu.....hastaların her türlü vücut sıvısı ile uğraşıyorum.........ve kendi ayaklarım üzerinde durduğum için çok mutluyum Allaha şükür

bir laf vardır ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen diye:)benim bildiğim de kuaför kurslarında aynı yöntemle öğretiyorlar.biraz sabrederseniz duyarsızlaşmaya başlarsınız diye düşünüyorum ilk günlerdeki kadar rahatsızlık hissetmezsiniz.

bilmiyorum canım yaa senin işinde zor allah yardımcın olsun..ama saç konusunda ayrı bir fobim var resmen sinir sistemlerimle oynuyo gibi oluyo biri saçıma dokununca ve kırıcı oluyorum...ofladım bugün inş.alınmamışlardır...uyardım acıyo falan diye ama nekaadar elini düzeltebilirki...gerçi kuaförlerin bile dokunmasını istemiyom ben gerçekten bambaka bişey bu.2 gün önce resmen saçlarımı kestim kendim ..sırf buyüzden

manken yönetim uygulansa arada...ben hiç bilmiyodum böyle olduğunu....offff yarın gideyimm i yaa ...sırf bana o acıyı yaşattılar diye hiç birini görmek istemiyorum şuan o derecede kafamın dibi

saclarin cok mu uzun? kestirip gitsen?...
canım 2 gün önce kendim kestim yazdım yaa..upuzun saçlarımı ensemden az uzun kestim..kısa bir saç modelim var yani ama yinede yapıldı bugün valla...of bu neymiş böle yaa..bide bi kadın var durup durup bana oturda saçında çalışıcam diyo...bişeyde diyemiyom...elide bi gıcık ki nasıl çekti yaa

Eşinizle aynı saatlerde evinize gelebileceğiniz, saçlarınız tamamen bitmeden kuaförlük kursunu bitirip kuaförlüğe başladığınız günleri görürüz umarım. Sıkıldım okumaktan bu boş dert yanışları çünkü

kuafor olmayi gercekten istiyorsan ve sacinla oynanmasini da istemiyorsan sacini epey bi kestircen baska yolu yok...
Her isin zorlugu var...Magazada calissan agir kolilerindirip kaldirican...bulasikcilik yapsan surekli ayakta durcan...yani hangi meslegi yaparsan yap mutlaka bir zorlugu olacak...sen masa basi is istiyosun anladigim kadariyle...

zaten ben bu kuaförlük kursunu btirine kadar acaba kafamda kaç tel saç kalır çok merak ediyorum ağlancak halime gülüyom ya sinirlerim bozuldu...

evet her işin bir zorluğu var allah bütün çalışanlara yardım etsin....heele ki çalışan bayanların ellerinden öpmek lazım...işle uğraş evle uğraş çocukla kocayla uğraş...gerçekten elleri öpülesi insanlarsanız..allah hepinizin sabrını artırsın..

Bunu hiç düşünmemiştim.Demek öğrenciler,birbirlerine mankenlik yapıyormuş.
Bari başlarda peruk kullanılsaymış hakikaten.
Tahmin ediyorum durumunu.
Bazen saçımı acemi bir çırak açınca,saç diplerim acıyor:)

canım yaaa bende hiç düşünmemiştim ben mankenle çalışılıyor sanıyordum...peruk bari olsayımış...bu ne yaa...o diyo otur saçında çalışcam o diyo otur saçında çalışsam ...bişeyde diyemiyorum..

saç diplerinde yara çıkıyor ya hani ketoral mı ney öyle bi şampuan veriyor doktorlar genelde, öyle bi rahatsızlığım var desen. Hiç mi peruk yok orda? rica etsen hocandan, bugün ben peruk taksam diye?
ama yalanla da ne kadar götürebilirsin bilemedim ki bi fikir verim dedim:26:

sacimi basimi yoldurdum geldim deyince bende kavga filan ettin sandim
istemiyorsan gitme arkadasim ama ogrenmek istiyorsan madem katlanicaksin,
sonucta sende baska arkadasinin sacindan yararlaniyorsun degilmi

Bir kuaförlük kursunda, kursiyerler tarafından yine kursiyerler üzerinde deneme yanılma yöntemi uygulandığını ilk kez duydum.
Çok saçma bir durum, örgü topuz fön maşa neyse tamam da boya denemelerini nasıl yapacaklar veya kesim?Saçma.
Rahatsız olmanızı yadırgamadım, yine de bu denli rahatsızsanız ya kursu bırakacaksınız ya da şikayet etmeyip katlanacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…