- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
bilmiyorum canım yaa senin işinde zor allah yardımcın olsun..ama saç konusunda ayrı bir fobim var resmen sinir sistemlerimle oynuyo gibi oluyo biri saçıma dokununca ve kırıcı oluyorum...ofladım bugün inş.alınmamışlardır...uyardım acıyo falan diye ama nekaadar elini düzeltebilirki...gerçi kuaförlerin bile dokunmasını istemiyom ben gerçekten bambaka bişey bu.2 gün önce resmen saçlarımı kestim kendim ..sırf buyüzdenbir ağrı kesici al saçlarını yıka.......nedir bu prenses sendromu.....hastaların her türlü vücut sıvısı ile uğraşıyorum.........ve kendi ayaklarım üzerinde durduğum için çok mutluyum Allaha şükür
manken yönetim uygulansa arada...ben hiç bilmiyodum böyle olduğunu....offff yarın gideyimm i yaa ...sırf bana o acıyı yaşattılar diye hiç birini görmek istemiyorum şuan o derecede kafamın dibibir laf vardır ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gidicen diye:)benim bildiğim de kuaför kurslarında aynı yöntemle öğretiyorlar.biraz sabrederseniz duyarsızlaşmaya başlarsınız diye düşünüyorum ilk günlerdeki kadar rahatsızlık hissetmezsiniz.
en sevdiğim alanda buydu yaa tüh...hergüzel şeyin bi dikeni oluyo ama hala başım ağrıyo yaa..gitmeyiver olur biter başka bir alana yönel...
canım 2 gün önce kendim kestim yazdım yaa..upuzun saçlarımı ensemden az uzun kestim..kısa bir saç modelim var yani ama yinede yapıldı bugün valla...of bu neymiş böle yaa..bide bi kadın var durup durup bana oturda saçında çalışıcam diyo...bişeyde diyemiyom...elide bi gıcık ki nasıl çekti yaasaclarin cok mu uzun? kestirip gitsen?...
canım 2 gün önce kendim kestim yazdım yaa..upuzun saçlarımı ensemden az uzun kestim..kısa bir saç modelim var yani ama yinede yapıldı bugün valla...of bu neymiş böle yaa..bide bi kadın var durup durup bana oturda saçında çalışıcam diyo...bişeyde diyemiyom...elide bi gıcık ki nasıl çekti yaa
zaten ben bu kuaförlük kursunu btirine kadar acaba kafamda kaç tel saç kalır çok merak ediyorumEşinizle aynı saatlerde evinize gelebileceğiniz, saçlarınız tamamen bitmeden kuaförlük kursunu bitirip kuaförlüğe başladığınız günleri görürüz umarım. Sıkıldım okumaktan bu boş dert yanışları çünkü
evet her işin bir zorluğu var allah bütün çalışanlara yardım etsin....heele ki çalışan bayanların ellerinden öpmek lazım...işle uğraş evle uğraş çocukla kocayla uğraş...gerçekten elleri öpülesi insanlarsanız..allah hepinizin sabrını artırsın..kuafor olmayi gercekten istiyorsan ve sacinla oynanmasini da istemiyorsan sacini epey bi kestircen baska yolu yok...
Her isin zorlugu var...Magazada calissan agir kolilerindirip kaldirican...bulasikcilik yapsan surekli ayakta durcan...yani hangi meslegi yaparsan yap mutlaka bir zorlugu olacak...sen masa basi is istiyosun anladigim kadariyle...
canım yaaa bende hiç düşünmemiştim ben mankenle çalışılıyor sanıyordum...peruk bari olsayımış...bu ne yaa...o diyo otur saçında çalışcam o diyo otur saçında çalışsam ...bişeyde diyemiyorum..Bunu hiç düşünmemiştim.Demek öğrenciler,birbirlerine mankenlik yapıyormuş.
Bari başlarda peruk kullanılsaymış hakikaten.
Tahmin ediyorum durumunu.
Bazen saçımı acemi bir çırak açınca,saç diplerim acıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?